Hae
My Project Is Me

Liikunta ei laihduta

Moikka,
Tiedän että moni (ellei valtaosa) päätä yhdessä laihdutusurakkansa aloittamisen kanssa avata myös treenikalenterin, eli lisätä liikuntaa päiviinsä. Hulluimmilla treenit vievät viisi- jopa kuusi iltaa viikossa ja kavereillekin sanotaan ettei nyt ehdi tavata kun on pakko mennä jumpalle jotta ne mahamakkarat sulavat pois. Olen itse tällainen hullu, joka treenaa pääsääntöisesti viidesti viikossa ja on treenannut saman määrän jo pidemmän aikaa. Alla oleva kuvapari on tuttu mutta haluan nostaa sen tässä yhteydessä esiin ja huomauttaa että molemmissa kuvissa olen treenannut viikkotasolla ihan yhtä paljon: Viitenä päivänä viikossa.

kuva_erotus

Miten voi siis olla että kuvissa on noin valtava ero? Ehkä arvasitkin jo: Ruokavaliosta johtuen.

Ruokavaliolla on oikeasti merkitystä sen suhteen miltä kroppamme näyttää eikä se että treenailee viidesti viikossa millään lailla estä ylimääräisen hötön kerääntymistä rasvaksi. Kun syö liikaa, yli omien tarpeidensa lihoo ja se siitä. Toki, liikunnan muut hyödyt ovat omaa luokkaansa ja jos vain voin niin suosittelen jonkinmoista treeniä ihan jokaiselle mutta kun puhutaan puhtaasti rasvanpoltosta, niin ruokavalio on, ja tulee aina olemaan, se ykkösjuttu. Tosin kuten varmaan tiesitkin niin näiden kahden kombinaatiolla sitä tulosta vasta syntyykin!

begood

kuva 4(11)

salaattia

PicMonkey-Collage

3 kommenttia

 1. Omanlainen kirjoitti:

  Heip!

  Minä olen aina sanonut, että jos se pelkkä treeni riittäisi, niin olisin hyvin, hyvin hoikka! Mutta kun se ei riitä. (Harmi!) Ruokavalio pitäisi saada kuntoon, mutta välillä tuo ihmismielen heikkous tulee esiin…

  Intoa treeniin ja terveellisen ruokavalion ylläpitoon!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

 2. jennie kirjoitti:

  Hih, Kuten joku on josksu sanonut niin 1h liikuntaa päivässä on helppo juttu mutta ne lopuyt 23h ovat vaikeita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *