Hae
My Project Is Me

Luvattu kyykkyvideo

Moi,

Enpä tiedä muistaako edes kukaan että jo muutama viikko (siis apua, meneekö viikot oikeasti tätä vauhtia?) takaperin lupasin laittaa teille videota pienestä kyykkysarjastani. Tämä on jälleen yksi sellaisia lyhyitä pikasarjoja, jonka jokainen voi tehdä vaikka kotona eli ei vaadi minkäänmoisia ylimääräisiä välineitä. Tästä itseasiassa innostuneena (siis mahdollisesta kotona tehtävästä kuntopiiristä) ajattelinkin kehitellä kokonaisen sarjan kunhan vain inspiroidun jostakin kappaleesta. Nythän kasassa on siis vatsat ja kyykyt.

Tähän sarjaan laskut eivät ehkä asettuneet ihan yhtä täydellisesti kuin staattiseen vatsasarjaan, joten täysin aukotonta ohjeistusta en osaa sanoa. Alussa hieman hitaammin jokunen kyykky, jota seuraa ykköskyykyt (lasku ykkösellä) ja tätä taas tasaisemmalla tahdilla tehtävät kakkoskyykyt (lasku kakkosella). Lähtökohtaisesti kertosäe on aina ykkösellä tehtävä ja itse säkeistöt kakkoskyykkyjä. Kaikki muu onkin sitten noita muita hitaampia tai pidon kanssa tehtäviä. Musiikin tuntemisesta on hyötyä ja musiikki se tässäkin tapauksessa oli, joka ajoi videon tekemiseen.

Ja koska taas on haasteita videoiden kanssa (tänään kyllä muutoinkin tekniikan kanssa kun hiiri ei toimi eikä oikein tämä läppärinkään kosketushiiri..), saatte videot ensin linkkeinä.

Ensimmäiseksi haluan jakaa ”paremman version”, joka kuitenkin loppuu kesken kun akku loppui. Minkäs teet. Kyykyt ovat kuitenkin kauniimpia tässä: http://youtu.be/qotaLxgex9k

Seuraavaksi ensimmäisen kokeilukerran video joka vastaavasti on kokonainen mutta kyykyt voisivat olla puhtaampia: http://youtu.be/rn2PXZueIvE

ps. Jostain syystä musiikkivalinnat ovat osuneet hieman raskaammalle puolelle ja seuraavan kappaleen ehtona onkin valita jotain ihan muuta.

5 kommenttia

 1. jennie kirjoitti:

  Ja jotta tiistaiaamu kruunatutuisi kaiken teknisen ongelman lisäksi, on täällä herätty hieman ennen neljää muutoinkin huonosti nukutun yön jälkeen..

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei, mikä biisi sulla soi tossa taustalla? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Down with the sickness ja esittäjänä DisturbedJäikin aamuväsymyksissä mainitsematta tekstissä, täytynee lisätä se vielä 🙂

 3. mirkkumirkku kirjoitti:

  Ihailen tuota reippautta pitää itsestään huolta samalla kun on pikkunen hoidettavana ja toinen vielä tulossa 🙂 Tsemppiä!

  • jennie kirjoitti:

   heh, mietin itsekin kerran että täytyy liikkua kun kerta pystyy mutta todellisuudessa huomaan kyllä että jos sitä en tee niin kroppa alkaa kyllä kaivata treeniä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.