Hae
My Project Is Me

Identiteettikriisi

Ajattelin etten kirjoita aiheesta yhtään mitään, sillä olisihan minulla kaikkea muutakin kirjoitettavaa. Jos treeniasioita miettii niin voisin kirjoittaa siitä, kuinka olen päättänyt ihan oikeatsi keskittyä treeneissä nousujohteisiin treenituloksiin. Olen päättänyt uskaltaa yrittää olla parempi kuin edelliskerralla. Voisin kirjoittaa siitä kuinka olen alkanut kaivata pelkän puntin lisäksi jotain nopeatempoisempaa ja hengästyttävämpää. Voisin itseasiassa vaikka kirjoittaa siitä kuinka kävin testaamassa ensimmäistä ketaa TFW:n treenejä.

Ruokavaliopuolella voisin kirjoittaa siitä kuinka olen ollut kyllästynyt maitorahkaan. Voisin kirjoittaa siitä, kuinka olen jälleen kerran ajatellut panostaa välipalamärehtimisen sijaan niihin ihan oikeisiin aterioihin. Olen, ehkä ensimmäistä kertaa ikinä, epäillyt että taidan tällä hetkellä syödä liian vähän sitä kuuluisaa oikeaa ruokaa. Voisin toki myös kirjoittaa ihan puhtaasti siitä mitä olen syönyt sekä ennenkaikkea miten aion syödä jatkossa.

Mutta kaiken tämän sijaan kirjoitan että minulla on identiteettikriisi. Meistä jokaisella on elämässä erilaisia rooleja – vaimoja, tyttöystäviä, äitejä, lapsia, esimiehiä, alaisia, naapureita, ystäviä jne. Oletko koskaan itse miettinyt miten esittelet itsesi muille? Minä olen Jenni, kolmen lapsen äiti, avopuoliso, blogaaja ja kuntosaliharrastaja. Huomasitteko että nimen jälkeen mainitsin ensimmäisenä olevani äiti? Se ei missään nimessä ole sattumaa.

Kaikkien näiden vuosien jälkeen en olekaan enää  vain ”laihduttaja-Jenni” – kuten minut joissain piireissä tunnetaan. En olekaan enää se, joka saa, kuin ihmeenkaupalla, toteutettua säännölliset treenit viikosta toiseen. Ei – olenkin se Jenni, joka on itselleen paljon armollisempi ja hyväksyy sen että aina ei vain pysty. Olen ennenkaikkea äiti, jonka tehtävänä on tehdä kaikkensa sen eteen että kaikki kolme pientä matkustajaa saavat parhat mahdolliset eväät eämän pituiselle matkalleen. Ja tästä on seurannut identiteettikriisi, ei itseni mutta blogin suhteen – tämä kun ei enää ole vain minun projektini vaan niin paljon muutakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.