Hae
My Project Is Me

Perjantaikevennys

Moikka,

Tässkun nyt yritetään treenata nousujohteisesti ja itseään kehittäen niin todellisuudesshan se tarkoittaa sitä että pyrin jokaisella treeniviikolla vähän lisäämään painoja. Noh, eräänä tällaisena kertana päätin että nyt on vahva päivä, nyt kyykätään kunnolla tuntumaa takapuolelle..

kuva 1(7)

 

kuva 2(8)

kuva 3(5)

Tässä vaiheessa ajattelet että vielä vähän syvemmälle

.. Ja näinhän siinä sitten kävi ja vielä ihan ensimmäisellä toistolla! Että sattuu sitä muuallakin kuin vain Aku Ankoissa, joten jos ensikerralla pelkäät nolaavasi itsesi salilla voit aina palata tähän tekstiin ja todeta että sattuu sitä muillekin.

Ja tässä vaiheessa huomaat että liikaa meni..

Ja tässä vaiheessa huomaat että liikaa meni..

kuva 5(5)

kuva 1(8)

kuva 2(9)

ps. Tämä kuvaustilanne on lavastettu mutta näin oikeasti kävi tällä viikolla. Eikä nolostumista vähentänyt yhtään se että ängin tekemään sitä sarjaani jonkun muun kanssa yhtäaikaisesti. Kiltisti vain painoja vähemmälle ja treenin pariin ihmettelevistä katseista huolimatta.

16 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  Höh, mikähän siinä on, että nämä sun blogin kuvat eivät aukea enää ollenkaan, ainakaan iPadilla 🙁 Edellisestä postauksesta aukesi vissiin pari kuva. Harmittaa, kun tämänkin postauksen pointti meni kyllä ihan ohi ilman niitä kuvia…

 2. Elina kirjoitti:

  Samaa harmittelen kuin edellinenkin, kuvasi näkyvät enää tosi harvoin ja sillonkin vain kuva-pari/postaus. Tämä ongelma siis ainakin puhelimella ja tabletilla.

 3. Lilli kirjoitti:

  Mullakin on sama ongelma! iPodilla ei aukea esim. tästä postauksesta yhtään kuvaa 🙁 ja muutenkin kuvat näkyy tosi harvoin enää. Läppärillä selatessa ei ole ongelmaa.

 4. Piia kirjoitti:

  Sama homma täälläkin noiden kuvien kanssa

 5. tann-ja kirjoitti:

  Samsungin puhelimella selatessa ei taas mitään ongelmaa kuvien kanssa..

 6. Tiina kirjoitti:

  Näkyy kuvat 🙂 hehe,itellä on käyny hackissa samalla lailla 😀

  • jennie kirjoitti:

   Eli en ole ainut!! Tämä siis akikille muillekin tiedoksi, jotka pelkäävät noloja tilanteita: Niitä sattuu!

 7. Kiltsi kirjoitti:

  Olen koittanut olla vain kärsivällinen noiden kuvien kanssa, mutta nyt kun ne oli postauksen olennainen osa avaan minäkin suuni. Eli iphonella ei kuvat ainakaan näy, toisinaan pari näkyy ja loput täytyy avata yksitellen, jolloin näkyvät. Ongelma ollut siis jo useita viikkoja.

 8. liiska kirjoitti:

  ei hitto :DDDD

  ps. lumialla kuvat näkyy ok!

 9. jennie kirjoitti:

  Kiitos kaikille kommenteista kuvien suhteen. Tämä ongelma oli jo joskus aikaisemminkin mutta korjaantui sittemmin. Omalta koneelta kun katsoo niin kaikki on ok ja mitäoletettavimmin vika on siis siinä että kuvakoko on liian iso, jotta esim. 3G yhteys jaksaisi ladata niitä. Sama asia voi olla joissain ajetuissa wifi-yhteyksissä.

  Kokeilen seuraavaan kertaan pienentää kuvakokoa, jos se vaikka auttaisi asiaa. Ikävään se on että kuvat eivät näy, ne kuitenkin useimmiten tukevat tekstiä tai tässä tapauksessa oli at tosiaan se pointti

 10. jaspiina kirjoitti:

  Ootko ajatellut ikinä kyykätä vapailla painoilla? Liikerata ois vähän luonnollisempi ja sieltä pohjastakin pääsee helpommin ylös kun jalat ei oo tonne eteen työnnettynä niinkuin smith-kyykyssä helposti käy. Kun katsoo vapaan kyykyn liikerataa niin se tanko ei liiku ihan luotisuoraan ylös-alas. Aluksi kun vaihtaa smithistä vapaaseen niin painot kyllä tippuu runsaasti kun joudut itse pitämään tangon paikallaan keskivartalon lihaksilla mutta kyllä se liikerata tuntuu paljon paremmalta ja kyykky lähtee syvemmältä puhtaammin.

  • jennie kirjoitti:

   Toki olen ajatelut ja joskus kauan sitten myös kokeillut.. Silloin haasteena oli tosiaan heikohko keskivartalo (varsinkin kun halusin tuntumaa sinne alakertaan) ja kesikvartalon hallinta teki tämän haasteelliseksi. Nytkun silläkin osal-alueella on tapahtunut parannusta niin voisihan sitä itsensä taas rokaista kokeilemaan. Kiitos muistutuksesta 🙂

 11. outi kirjoitti:

  Voih, ainakin oli syväkyykkyjä 😀

  Ilmeisesti kuva ongelma on Applen laitteilla, itelläkään ei ipadillä näy, mutta samsungilla näkyi 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ok, kiitos tästä havainnosta (siis kuvien näkyvyyteen liittyen). Kyykky oli syvä, liian kanssa 😀

 12. Kiltsi kirjoitti:

  Kuvat kyllä näkyy kun ne yksitellen avaa. Mutta muuten kuvista näkyy vain jokunen. Eikä sitä jaksa jokaista kuvaa erikseen katsoa :/.

  • jennie kirjoitti:

   Ei tietenkään jaksa, eikä se ole oletusarvokaan.. Ihmettelen tätä tarkemmin tänään kotosalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.