Hae
My Project Is Me

Hiuksia

Moi,

 

 

Jokainen varmaan tietää sen tunteen kun juurikasvu vain kauhistuttaa päivä päivältä enemmän mutta  hiukset eivät tunnu pitenevän lainkaan.  Näin ainakin minulle käy yllättävän usein ja niin on käynyt myös nyt.  Tosin tässä jonain päivänä tajusin että onhan niissä oikeasti jo mittaakin. 

 

 

Hyvänä hiuspäivänä, olen oikein tyytyväinen kuontalooni. Se asettuu kauniisti ja vaikuttaa yllättävän hyväkuntoiselta ottaen huomioon sen mitä kaikkea onkaan joutunut kärsimään. Kaikki vaalennukset ja tummennukset, kihartamiset ja suoristamiset..  Ja vaikka kuinka aina vannon että nyt panostan hiusten hoitotuotteisiin niin huomaan edelleen käyttäväni pääosin perusmarkettitavaraa.

 

Huonona hiuspäivänä taas mikään ei toimi. Hiusta ei voi pitää kiinni koska juurikasvu on niin järkyttävä. Aukikaan ei voi pitää koska se tuntuu vain roikkuvan, eikä se juurikasvu näytä yhtään sen paremmalta. Näinä päivinä myös ajattelen että kyllä se leikkaus tekisi hyvää kun saisi hiukseen hieman eloa ja keveyttä.

Juuri nyt aloitin eliminoimalla ensin sen varman ongelman, eli juurikasvun.  Hieman huolissani menin ripsienhuoltopaikkani kampaamopalveluihin edullisen hinnan perässä mutta ihan turhaan. Juurikasvu vaaleni kauniisti toiveideni mukaan ja  hius sai taas hieman uutta eloa, ainakin ulkoisesti 😀

 

Tyvi raidoitettiin niin lopputulos jäi omaan makuuni luonnollisemmaksi. Ja koska mainitsin että minulla on illalla menoa, niin sain myös kauniit kiharat.

Seuraava projekti onkin se leikkaus. Kun kerrankin on materiaalia, jota työstää niin voisin ihan tosissani alkaa harkita jotain mallia pelkän pitkän sijaan. Sitä paitsi jos ollaan rehellisiä, niin ehkä tämä alkaa oikeasti olla hieman liian pitkä. Liian pitkä tukka ei vain näytä hyvältä, ei edes Jennifer Anistonilla, joka tämän ”hippitukan” jälkeen vaihtoi aikanaan simpsakkaan polkkaan. Suurena Frendit-fanittajan muistan elävästi kuinka ihailinkaan tuota polkkaa superpitkän version jälkeen. Hius vain oli niin paljon paremman ja terveemmän näköinen.  Ei sitä kyllä näistä kuvista niinkään huomaa.

Kuvat täältä, täältä ja täältä

 

Ihan noin hurjaa muutosta en aio tehdä. Kunhan nyt kuitenkin ensin pääsisin sinne kampaajalle saakka leikkauttamaan tätä jotenkin..

9 kommenttia

 1. Mimmu kirjoitti:

  wow mitkä kikkurat 🙂 kauheet paineet tuli mitä saan tästä omasta hampputukastani aikaiseksi tälle illalle 😀

 2. Anni kirjoitti:

  Ei yhtään auttanut hiusuudistuskuumeeseeni ;)Muistin sinua blogissani haasteella,http://horisontaalinen.blogspot.fi/2012/08/haaste.html

  • jennie kirjoitti:

   Noh, eipä varsinaisesti itselläkään kun mitään varsinaista uuditusta ei tapahtunut.. Ehkä sitten syksymmällä kun alkaa taas arkiset rutiinit tuntumaan tylsiltä ja kaipaa uudistusta :)Haasteeseen tutstustun lähiaikoina tarkemmin, kiitos tästä 🙂

 3. Mikko kirjoitti:

  Jennifer näyttää kyllä hyvältä vaikka olisi minkälainen kampaus 😉

 4. xxx kirjoitti:

  Itselläni tuli melkein heti tuon ekan kuvan nähdessäni sellainen visio katsoessani tuota sun ihanan pitkää tukkaa (ai miten niin mulla itellä kasvatusprosessi meneillään :P) että laitatuttasit koko päähän 3-4 eri väristä raidoitusta. Ihan niin, että olis vaikka hyvin hyvin vaaleaa raitaa joko lämpimän tai kylmän sävyisenä, sitte esim. märkä hiekka sävynä, toffee yms. mutta sellainen ei-punainen mutta lämmin ruskea kuitenki. Nuppiluulta alaspäin mentäessä vois raidottaa sitte vähän vähemmän mutta parillaki hieman tummemmalla sävyllä. Hienoinen tummuus hiusten alimmissa kerroksissa tois jo itsessään rakeenteellisuutta. Tyven värjäämisen vois jatkossakin hoidattaa raidoituksella.Toinen sit jos tosissaan haluat leikata polkkaa niin harkitte semmosta a-linjasta polkkaa, siinä leikataan takaa lyhyemmäksi ja halutusta lopputuloksesta riippuen voidaan etuosa jättää tosi pitkäksikin. Lanzaa ja sebastianin shampoita ja hoitoaineita suosittelisin, sebastianin hiuksiinjätettävä latvasuoja potion 9 niin tonne latvaan sais kiiltoa. sit jos tuntus, että tuu kiiltoo tarpeeksi niin chi:n silkkitipat on kyllä hintansa väärtit!

  • jennie kirjoitti:

   Oi mitä vinkkejä, kiitos miljoonasti :)Hiusvärin kanssa itseasiassa ajattelinkin että on nyt jopa hieman turhan vaalea eli seuraavaski lähemmäs omaa hieman lämpimämpää sävyä. Kunhan nyt selvitään ensin tästä kesästä 😉

 5. Anonymous kirjoitti:

  kuinka usein joudut pesee sun tukan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.