Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Niin raskasta, niin rakasta

Kaupallinen yhteistyö: Itis

Kaupallinen Yhteistyö: Itis

Lapset – niin raskasta, niin rakasta. Vai pitäisikö se kuitenkin kirjoittaa toisinpäin, eli niin rakasta mutta toisinaan myös niin raskasta.  Mieleeni on jäänyt kuinka eräs äiti-ihminen kerran kertoi istuneensa hammaslääkärissä ja todenneensa että ensimmäistä kertaa elämässään hän onnellinen päästessään hammastarkastukseen. Itse en ole ehkä vielä tätä todistanut mutta myönnän kyllä lähteneeni ruokakauppaan viettämään vähän ”omaa aikaa”. Harvemmin kuitenkaan näin ja suurimman osan ajasta lapset kulkevat matkassa mukana riippumatta siitä oliko kyseessä shoppailureissu ruokakauppaan vai vaateostoksille.

Olen kevään aikana päätynyt varsinaisille shoppailureissuille Itikseen useampaankin otteeseen, enkä oikeastaan edes siksi että minulla on ollut sinne lahjakortti, vaan siksi että mukana kulkeville pikkushoppailijoille on ollut tarjota hengähdystauko aikuisten asioiden lomassa. Itiksen Leikkiasema on ihan huippujuttu! Siinä missä muualla vastaavat paikat ovat melko hinnakkaita, on täällä hinta vain 2€/h/lapsi (kun vanhempi vahtii itse lapsiaan). Aina on myös ollut tilaa muttei suinkaan tyhjää. Ja vaikka peuhapaikan koko ei mikään valtava olekaan niin yhden tunnin ajaksi enemmän kuin riittävä – ainakin meidän kolmikolle.

Lapset tuntuvat tulevan aikapitkälti ykkösenä myös shoppailumielessä sillä vaikka kuinka yrittää uusia omaa vaatekaappiaan, tuntuu sitä täytettä tulevan enemmän lapsille. Ja oikeastaan se tuntuu menevän vaatteiden suhteen aikalailla kaavalla mitä pienempi, sitä sievempi. Tälläkin kertaa kuvissa näkyy kokoonpanon pienin vahvistus eräältä Itiksen shoppailureissulta mukaan tarttuneessa pipossaan sekä housuissaan (molemmat Lindexiltä). Tosin onhan se myös niin että tämä tyyppi kasvaa kaikista kiivainta vauhtia ja vaatevarastoa saa senkin puolesta olla ihan aidon oikeasti uusimassa.

Lapset – Ehdottomasti enemmän rakasta kuin raskasta myös shoppailessa ja nämä rauhassa tehdyt reissut ovat olleet kyllä kaikkien mieleen. Itseasiassa tätä tekstiä kirjoittaessani meidän keksimmäinen pöllähti paikalle, katsoi kuvia ja totesi että haluaisi taas lähteä käymää tuolla leikkimässä.  Ja olen minäkin onnistunut tekemään itselleni pelkkien järkihankintojen (puhelimen suojalasi sekä kuoret) sijaan ostoksia myös tunteella ja täydentänyt vaatekaappiani yhden uuden paidan verran.

Bleiseri // Kierrätetty
Toppi// Vero Moda
Housut// Vila

Kaupallinen yhteistyö: Itis

4 kommenttia

 1. Katja / Kurkistus kirjoitti:

  Soma kolmikko sulla 🙂
  Mä oon kokenut ton hammaslääkärihomman; oma hammaslääkäriaika osui keskelle pahinta nelikuisen hulina-kitinävaihetta, ja ai että teki hyvää viettää tunti ”omassa rauhassa” 😀 Sittemmin on onneksi hulinat ja kitinät jääneet, ja omaa aikaakin alkanut löytyä mukavampienkin juttujen parissa. Rakasta ja raskasta – oot aivan oikeassa.

  Katja / Kurkistus
  yksipienielama.blogspot.fi

  • jennie kirjoitti:

   hahhah, voin kyllä ymmärtää paremmin kuin hyvin sen autuuden, joka pahimmassa hulina-kitinävaiheessa sattuu osumaan vaikka sitten sinne hammaslääkrin vastaanotolle. Mutta tiedoksesi, et siis ole ainoa 😉

   Ja kiitos, mulla on ihan mahtikolmikko <3

 2. Nimetön kirjoitti:

  En ole koskaan ollut mikään siivousfanaatikko, vaikka toki siististä kodista pidänkin. Mutta muistan lasten ollessa pieniä, miten IHANAA oli saada joskus siivota yksin muutama tunti! Tuntui oikealta hermolevolta =D
  Sittemmin, lasten kasvaessa on siivous muuttunut taas pakolliseksi pakkopullaksi, ja sen ajan voisi mielestäni käyttää paremminkin 😉

  • jennie kirjoitti:

   hahhahaah, näin varmaan tulee käymään täälläkin. On pakko huikata tähän väliin että itsehän taannoin ihan innostuin siivoamisesta kun sain kaverilta lainaan höyrypuhdistimen. Höyritn sillä valehtelematta koko kämpän lattiasta kattoon ihan vain omaa innostuneisuuttani 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *