Hae
My Project Is Me

Syksy on virallisesti alkanut

Heippa vain,

Otsikon mukaisesti syksy on nyt täällä! Ainakin arjen puolesta. Kävin eilen ensimmäisellä jumppatunnilakin ja kivaa oli 🙂 En siis ole jumpalla käynyt viimeksi kuin joskus ihan alkuvuodesta ja aktiivisesti varmaan alkuvuodesta 2010. Ostin kuitenkin alkuvuodesta 2011 itselleni 10* kortin kun raskausmaha alkoi olla liian iso tangolla käymiseen. Eipä kuitenkaan tullut käytyä ja käytän nyt ne kerrat loppuun.

Taisinkin tuonne aiemmin postata viestiä siitä että alkuun aion käydä kerran viikossa jumpalla, kerran viikossa tangolla ja kerran viikossa harjoittaa vauvajumppaa kotona (vauva siis painona). Lisäksi on päivittäinen kävely edessä, varsinkin kun sain syntymäpäivälahjaksi vedenkestävät Helly Hansenin vaatteet niin ei sadekaan ole este.

Alla taas hieman kollaasin harjoittelua (mitenhän pääsee valitsemaan/muokkaamaan mitkä kuvat ovat päällimmäisinä). Anyway, Tankoilijana olen minä itse mutta muutoin kuvat on napattu googlesta ihan vain inspiroimaan 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.