Hae
My Project Is Me

Henkilökohtainen ruokavalmentaja

Moi,Olen viimeaikoina innostunut kaikenmoisesta paistetusta kasviksesta. Kaikki alkoi viattomasti siitä että kaapissa ei syntymäpäivien jälkeen ollut juurikaan mitään ja niistä jämistä sitten valmistin salaattiin jotain täytettä. Ihan lempisekoituksekseni on noussut paistettu kesäkurpitsa. Tämän kanssa paistelin eilen myös tomaatteja sekä tuoreita herkkusieniä.
pahoittelen kuvan laatua 🙁


Makua kasvikset saivat maustetusta öljystä (valkosipuli tai basilika, molempia löytyy) sekä mustapippurista ja yrttisuolasta. Yrttisuola on muuten yksi niitä paheita, joita käytän lähes kaikkialla. En onneksi käytä mahdottomia määriä, mutta käytän kuitenkin. Mieluummin ehkä kuitenkin tätä kuin aitoa suolaa sillä onhan siinä ”vain” 94% suolaa ja loput yrttiä.


En ole muuten ainoa joka näistä paistetuista kasviksistani pitää, myös yksivuotias on kovin innostunut kaikista kokkailuistani. En tosin tiedä voiko sitä pitää kovinkaan suurena meriittinä kun kaveri kuitenkin herkuttelee myös paperilla ja pikkukivillä 😀 Tämä pikkuveijari on kyllä kiinnostunut kaikesta mitä me muut syömme eli omalta osaltaan tämä pakottaa terveelliseen ruokailuun. Niin kuin sanonutkin olen, niin tahdon tarjota ja esittää terveellisen ruokailun mallin ja se luonnollisesti tarkoittaa että syön itse siten, kuin haluaisin hänenkin tulevaisuudessa syövän. Olenkin nyt sitten saanut oman henkilökohtaisen ruokavalmentajan kotiini muistuttumaan terveellisemmistä tavoista.

4 kommenttia

  1. Pallero kirjoitti:

    Sulle on tunnustus blogissani 🙂

  2. Janette kirjoitti:

    Kesäkurpitsat ja sienet on niiiiin herkkua!!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *