Hae
My Project Is Me

Vaatteet on mun aatteet

Moikka,

Käväisin aamusta ihan pikaseen metsästämässä juhlamekkoja nettikaupoita ja Nellyn sivuilta silmiin osui kaksi vaihtoehtoa. Tämä  pinkki kiinnosti lähinnä sen takia että kaapistani löytyy aivan täydelliset kengät asuun pidettäväksi vaikka mustien sukkahousujen kanssa ja kun vielä laittaa mustan vyön vyötärölle niin hyvä on 🙂

Näistä toisen voisi sitten laittaa vaikkapa Marraskuun lopussa pikkujouluristeilylle päälle.. Onneksi tulin järkiini ja totesin että tällä hetkelähän olen pudottamassa painoani ja marraskuun loppuun on vielä kaksi kuukautta! Jos siis jatketaan samaan malliin kuin nyt on mennyt niin tällä hetkellä sopiva koko tulee silloin olemaan liian iso.. Ja jos tilaan kokoa liian pienen, en voi sovittaa istuvuutta nyt. Eli, jään odottelemaan peienmpiä päiviä ja tutkailen sopivin välein että mekkoja vielä löytyy.

Liian isoista vaatteista puheenollen niitä ei todellakaan kannata käyttää vaikka olisi miten sitämieltä että ne pukevat hyvin kun eivät purista. Kuten alla huomaa, niin shortsit ovat aivan liian isot ja saavat reiden näyttämään ihan jättiläiseltä. Lisäksi ne loppuvat niin huonoon kohtaan että pohjekin näyttää massiiviselta lyhyissä jaloissani. Koska vyötärölinja on valahtanut niin alas niin jalat näyttävät myös entistä lyhyemmiltä.T

Tällainen shortsimalli ei siis imartele lyhyitä jalkoja – eikä niillä kannata turhaan peittää kapeita reisiä!

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Kyseiset shortsit näyttäisivät todella hyvältä, jos hieman lyhennät niitä?? 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Olivat muutoinkin jo isot tuossa vaiheessa niin sekin ne varmaan sai vähän epäistuvasti osumaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.