Hae
My Project Is Me

Karkkikengät

Moi,

Tänne eteläiseen Suomeen on viimein saapunut kevät ja viime lauantaina saatiin nauttia runsaasta auringon paisteesta ja ihanasta lämmöstä. Keväisissä tunnelmissa hankin myös uudet tennarit – kyllä toiset viikon sisään.

IMG_3823

Adidas on tänä keväänä onnistunut mallistollaan valoittamaan oman sydämeni.  Olen kertakakkisen rakastunut tähän raikkaaseen yhdistelmään, joka sopii kevätpäiviin kuin jäätelö kesään <3 En oikeasti ole ihan varma voiko söpömpiä kenkiä olla olemassakaan, ehkei.

adidas_1

adidas_2

statementkoru

Kengät Adidas @Budget Sport tammisto

Paita Motivi

Bleiseri Seppälä

Farkut Bershka

Kaulakoru Primark

9 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Ihanat!

 2. Omanlainen kirjoitti:

  Hei!
  Nyt on kyllä todelliset karkkikengät! Itselläni kenkien väri on musta. Nyt ostin keväällä beiget tennarit… Tämä värien käyttö itselleni on kyllä todella vähäistä. (Olenkin siitä välillä saanut huomautusta mieheltäni..) =)

  Mukavaa päivää!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

 3. Meri kirjoitti:

  Ihana kengät! Mä yritin tuollaisia etsiä jo viime kesänä, mutta tuntui, että urheiluliikkeissä oli vain juoksulenkkareita tai sitten ihan täysin tennareita. Nuo olisi niin kivat! Tuollaiset jalkaan ja sitten fillarin selkään ja salille. Voisko parempaa piristystä olla 😉 Täytyypä lähteä viikonloppuna kiertämään kauppoja. Mun viime kesänä alkaneelle kropan ja kunnon kohotukselle kävi vähän kuin sulle :/ Alku meni hyvin, mutta jostain syystä paino, mitat ja löysät on lähes samat kuin vajaa vuosi sitten. Nyt alkoi uusi tsemppi kesää kohti (taas). Tsemppiä sulle kans! Hyvältä näyttää alku 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Tsempit siis meille! Mullakin on luvassa pikkupaljastus huomiselle mutta mennyt on mennyttä ja koska sitä ei voi muuttaa niin mennään eteenpäin.

 4. Outi Karita kirjoitti:

  No on kyllä ihanat ja sopii tuon korun kanssa toi hyvin yhteen 🙂

 5. Karoliina kirjoitti:

  Voi että kun näytät kuvissa kauniilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.