Hae
My Project Is Me

Klassinen levite leivälle

Toisinaan jopa tuoksusi huumaa minut tavalla, jolla ei pitäisi. Olen yrittänyt vältellä sinua, vaikka se onkin vaikeaa – jopa mahdotonta. Tapaamme loppujen lopuksi minusta riippumattomista syistä sen verta usein, että olen päättänyt opetella olemaan lähelläsi. Leipä – tämä teksti on osoitettu sinulle.

Yllä oleva teksti on kirjoitettu jo aiemmin, mutta jäänyt julkaisematta. Vaikka en ehkä enää pelkää olla leivän lähellä niin edelleen innostun kun jossain on tarjolla taivaallisen herkullista, rapeakuorista ja sisältä pehmeää, tuoretta herkkua. Myös tumma ja tulinen, paahtimen kautta rouskuvan rapaeaksi paistettu ruisleipä on herkkua. Ja tämä klassinen levite toimii sekä tumman että vaalean viettelijän kanssa täydellisesti.

 

Klassinen levite leivälle

125g voita

125g maitorahkaa

valkosipulia (pakastekuutio)

silputtua persiljaa (pakaste)

 

Mittaa kulhoon voi, maitorahka ja mausteet. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi ja nauti leivän päällä. Omaan makuuni tuo yksi pakastekuutio on juuri passeli tuohon määrään rahkaa ja voita mutta myönnän että valkosipulin maku on aika voimakas. Ei kuitenkaan liian, vaan juuri sopivan. Klassinen levite, mikä toimii aina.

 

 

2 kommenttia

  1. Eve kirjoitti:

    Nam, mä teen samantyylistä ”mössöä” uuniperunan täytteeksi. 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Voi nam todellakin! Oon jo pidemmän aikaa ajatellut tehdä uuniperunoita, ehkäpä viikonloppuna.. Nyt kun muistutit 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.