Hae
My Project Is Me

Edessä tämän viikon haaste

Moikka,

Kuten otsikko siis kertoo niin edessä on tämän viikon haaste karkkilakkoilulle – tämä talous nimittäin suuntaa Tukholmaan. Oletettavasti tiedossa on hieman erilainen reissu johtuen tuosta kaikkein nuorimmaisesta matkaajasta mutta yhtä kaikki odotan Tukholmaan, ja laivalle, pääsyä ihan hillittömästi.

Elättelen suuria toiveita sen suhteen että Tukholmassa olisi hyvä alennusbuumi päällä ja tekisin hyviä löytyjä vaikka vaatetarjonta onkin pitkälti sama kuin Helsingissä. Olen kuitenkin sitä mieltä että maailmalla, myös siis Ruotsissa, hallitaan alennusmyynti huomattavasti suomalaisia liikkeitä paremmin. Näinpä siis toivon, että vaikka mitään erikoista en löytäisikään, niin löytäisin edes jotain edullista. Aikomuksena ei nyt ihan varsinaisesti shoppailureissullekaan ole lähteä sillä tuollaisen pikkunatiaisen kanssa se vaan on yllättävän raskasta mutta eiköhän sitä muutamaan vaatekauppaankin joudu sisään astumaan.

Haaveilen myös kummasti Tukholman Gallerian-ostoskeskuksessa myytävistä jättimuffineista.. Saa nähdä antaako sitä itselleen sen verta periksi että herkuttelee tuon verran vai miten käy.. Toki itse laivakin on haaste kaikkine herkkuineen mutta Tax Freen karkkiosastolta pyrin pysymään poissa. Koska osa lukijoista on ollut kiinnostuneita tosiaan näistä herkuttelusyömisistäni, niin pyrin pitämään ruokapäiväkirjaa matkan ajalta ja jaan sen kanssanne reissun jälkeen. Ehkäpä tämä ruokapäiväkirjan pito auttaa pysymään hieman enemmän ruodussa. Niin, ja totuttuun tapaan olen ehdottoman rehellinen kävi sitten miten kävi.

kuva: http://sv.wikipedia.org/wiki/Fil:Stockholm_city_modified.jpg

 

kuva: http://www.visitstockholm.com/en/to-do/Shopping/gallerian/1110
kuva: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Silja_Serenade.jpg

 

ps. Ajastin teille kahdelle seuraavalle päivälle postausta

Olen myös huomioinut että bloglovinin kautta sivuilleni on löytänyt jokunen lukija ja haluan päivittää tietojani myös sinne niin linkkaan tämän nyt tähän Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

3 kommenttia

  1. Ansko kirjoitti:

    Oikein mukavaa reissua teille! Nyt saat kyllä vähän hemmotella itseäsi, jopa sen ison muhkean muffinin verran. Ruotuun on aina hyvä palata reissun jälkeen. Ja itseasiassa kävely ja shoppailuhan on varsin kuluttavaa ;D

  2. Mimmu kirjoitti:

    No todellakin otat sen muffinssin jos siitä jo etukäteen haaveilet!:) Ei kaikesta pidä kieltäytyä 🙂

  3. jennie kirjoitti:

    Niinhän se Ansko tosiaan menee että siitä ruotuun palaamisesta saa aina mukavasti lisäpuhtia. Nappasin muffinia tai en niin jokatapauksessa risteillessä tulee varmasti syötyä hieman erilailla kuin yleensä – onhan tämä juuri niitä oman kalenterini mukaisia sallittuja herkutteluhetkiä. Ja koska kaikesta ei missään nimessä pidä kieltäytyä (Kiitos Mimmu muistutksesta) niin eiköhän mukaan mahdu kaikenmoista pientä ja hyvää. Näin etukäteen sitä on vain niin helppo sopia itsensä kanssa että ei syö juuri mitään ylimääräistä niin sellainen ylenpalttinen ”kuin viimeistä kertaa tässä elämässä”-tyyppinen mässäily jää toteutumatta ja tulee pysyttyä kohtuudessa. Tämä siis on tarkoitus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.