Hae
My Project Is Me

Blogimaailman suurin huijaus

Erilaisia blogeja on ihana lukea ja inspiroitua. Parhaimmillaan ne tuottavatkin iloa, tietoa ja mielihyvää (sekä ehkä muutaman ylimääräisen ostohalun ilman varsinaista tarvetta); Miten upealta jokaisen sisutusblogin kuvat näyttävätkään. Tai miten kauniisti muotiblogisti asunsa päällään voikaan osata kantaa. Jokaisella kolikolla on kuitenki kääntöpuolensa ja pahimmillaan blogimaailma voi aiheuttaa ahdistusta ja riittämättömyyden tunnetta. Siinä missä sistusblogissa esiintyvässä lapsiperheessä ei koskaan näy kuvissa väärään paikkaan eksynyttä lelua tai tavaraa, voi vain kauhulla katsoa omaa kotiaan jonka erilaiset paikalleen kuulumattomat esineet ovat valloittaneet; Miksei minunkin kotini näytä aina luokseenkutsuvalta?

P1090524

P1090529

P1090535

Väitän ettei kaikilla sistusblogien pitäjilläkään koti ole aina kuvauskunnossa – varsinkaan jos on lapsia mutta se ei tietenkään välity lukijoille. Eikä sen oikeastaan tarvitsekaan. Sitäpaitsi harva jakaa kaiken elämäänsä liittyvän asian blogissaan. Olen itsekin saanut osani tästä kun aikanaan sain melkoisesti kritiikkiä siitä etteikö minua kiinnosta lapseni millään tavalla. Epäilykset tästä aiheutuivat puhtaasti siitä, etten maininnut heitä blogissani kovinkaan usein vaan keskityin tekstien puolella puhtaasti omaan kroppaprojektiini.

P1100011

P1100010

Kuitenkaan aina se, mitä blogi antaa ymmärtää ei ole koko totuus blogistin elämästä. Ihan niinkuin minäkään en ole kertonut että noin neljän kuukauden päästä tässä talossa on kahden lapsen sijaan kolme. Kolmas raskauteni on siis kaikessa hiljaisuudessaan edennyt melkoisen pitkälle ilman että sitä on erikseen tuotu esiin – ennen tätä. Joku tarkkasilmäinen onkin saattanut arvailla jotain tämäntapaista pehmentyneen ulkokuoreni vuoksi, eikä tätä asiaa kovin paljon kauempaa varmaan salassa olisikaan pystynyt pitämään. Eikä salaamiseen olisi mitään syytä ollutkaan, vaikka ihan hauskaahan se olisi ollut katsoa kuinka kauan siihen olisikaan loppujen lopuksi pystynyt.

P1100022

24 kommenttia

 1. Taru kirjoitti:

  Oi, ihania uutisia! Onnittelut =)

 2. jennaa kirjoitti:

  Ihana uutinen! Paljon onnea 🙂

 3. Mirjam kirjoitti:

  Onnea!! 🙂

 4. S - Beauty of Life kirjoitti:

  WAUUU! Onneaonneaonnea taas :)))!

 5. Miiu kirjoitti:

  Katselinkin jossain juhlakuvassa, että oletko raskaana. En tosin kokenut tarpeelliseksi tiedustella sitä .Hurjan paljon onnea!!!!!

 6. nina kirjoitti:

  ARVASIN! ihanaa! onneksi olkoon 🙂

 7. anna kirjoitti:

  Niin paljon onnea! <3

 8. Lilli kirjoitti:

  Onnea!!! 🙂 ihana uutinen!

 9. hansu kirjoitti:

  Onnea!!! En olisi kyllä arvannut! :)))

 10. Eve kirjoitti:

  Voi kuinka ihanaa, onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä <3

 11. Emmi kirjoitti:

  Vau mikä yllätys! Onnea ?

 12. Christina kirjoitti:

  Isot onnittelut!

 13. Jonna1983 kirjoitti:

  Ai vitsi, mä arvasin! Koko sylin täydeltä onnea <3

 14. Punttimimmi kirjoitti:

  Oi, paljon onnea!! <3

 15. Ninni kirjoitti:

  Paljon onnea!! <3

 16. Raidallinenrouva kirjoitti:

  Oho! En olisi kyllä arvannut, vaikka vissiin jossakin vaiheessa taisi pikaisesti pilkahtaa mielessä. Paljon onnea! Meillä taitaa olla suht samanlaiset ikäerot lapsilla, täällä asustaa reilu 4v, 1v9kk ja ennen vuoden vaihtumista on kolmas myös ilmestynyt. Pitkään on tullut tätä blogia seurattua, kiva kuulla iloisia uutisia.

 17. Linda kirjoitti:

  Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä ja jaksamista toiselle puolikkaalle!

 18. milla kirjoitti:

  Suuret onnittelut! ?

 19. hippaliinu kirjoitti:

  Sydämelliset onnittelut!

  Toivottavasti jatkat bloggaamista, vaikka teemat muuttuvatkin ehkä hieman! 🙂

 20. TiinaFitfatmama kirjoitti:

  Oii onnea <3

 21. -E- kirjoitti:

  Oih! Onnea! <3 🙂 Enpä arvannut…

 22. Outi Karita kirjoitti:

  Onnea ♡

 23. Suvi kirjoitti:

  Paljon onnea! 🙂 Minulla on nyt 4 kk ikäinen vauva ja jo haaveilen salaa toisesta..

 24. Ella kirjoitti:

  Onnea!! Ihana uutinen jota vähän odottelinkin. Itselläni reilu 5kk laskettuunaikaan. Mielenkiinnolla jatkan blogisi seuraamista raskausaiheisia postauksia odotellen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *