Hae
My Project Is Me

Mikä minua motivoi tänään

Moi,

Joskus ajatus ei vain pysy kokonaan kasassa, joten sekavasti soljuvaa tekstiä on luvassa nyt.  Ensinnäkin, olen useampaankin otteeseen kehunut Kg-lehteä ja teen sen taas. Olen itse ollut tilaaja useamman vuoden ajan ja lukemista löytyykin vuodesta 2008 alkaen. Nyt olen aloittanut lehtien uusintakierroksen ja en voi muutakuin olla tyytyväinen siihen etten ole heittänyt (näitäkään) pois. Vaikka toki osa asioista onkin vuosien aikana päivittynyt niin silti saan ammennettua itseeni motivaatiota ja päähäni ajatuksia vanhemmistakin numeroista. Viimeviikolle sattui osumaan osuvasti vinkkejä repsahduksesta selviämiseen. Eilen illalla vastaavasti minua huvitti seuraava tekstinpätkä: ” On hetkiä, jolloin ei vaihtaisi palaa suklaata mihinkään muuhun. Aivan sama vaikka saisi vaihtokaupassa koko marketillisen tuoreita ananaksia”. Niin totta! (Vaikka juuri nyt lounaan syötyäni kuvittelenkin mielessäni että ovathan ne tuoreet ananakset oikeasti paljon parempia kuin se suklaa mutta tiedän että jonain toisena päivänä olen varmasti ihan eri mieltä). Tykkään siis erityisesti lehden positiivisesta asenteesta ja tavasta esittää ajatukset siten että niitä jää ihan itsekin miettimään. Lehti oikeasti motivoi ainakin minua.

IMG_7434 (1024x683) IMG_7435 (1024x683)

Olen tällä hetkellä tosiaan itse hyvällä asenteella ja tuulella, mitä projektiini tulee. En murehdi sitä mitä olisi pitänyt jo saavuttaa tai mitä kaikkea onkaan vielä edessä, elän melko pitkälle tätä hetkeä ja jokaista yksittäistä valintaa kohden.

IMG_7334 (1024x683)

Lehtiaarteiden kätköistähän löytyy tällä hetkellä myös lukuisia fitnessjulkaisuja, joita lueskelen myös motivaation lähteenä. Olen kuitenkin huomannut että jostain syystä juuri nyt minuun tehoaa paremmin keppi kuin porkkana; Innostun enemmän tuloksista, joita saan jos söisin mitä sattuu enkä liikkuisi lainkaan. Kuten kuitenkin ylempänä todettu on oma elämäntapa kohdillaan mutta eritysen heikossa kunnossa olevien esimerkkien näkeminen silloin tällöin muistuttaa miksi terveellisistä tavoista kannattaa pitääkin kiinni. En sano, etteikö ylipainoinen voi olla terve ja hyvinvoiva – kyllä voi, tiedän sen itsekin mutta joukkoon mahtuu myös terveytensä kanssa taistelevia esimerkkejä. Ihan yhtälailla näitä esimerkejä löytyy myös hoikkien ihmisten keskuudesta. Asiaan kuitenkaan sen enempää nyt pureutumatta totean vain vielä kerran että heikossa kunnossa olevan ylipainoisen henkilö muistuttaa minua tällä hetkellä parempien valintojen tekemisestä paremmin kuin viimeisilleen treenattu fitnesstypykkä, niin hyvältä kuin he toki näyttävätkin.

Ja vielä kolmantena Suurin pudottaja. Olen niin innoissani tämän 11:nnen kauden alkamisesta sillä suurella osalla kisaajia tuntuu olevan asenne kohdillaan elämäntapamuutoksen kanssa. Olen myös moneen otteeseen miettinyt että jos he pystyvät johonkin, niin kyllä pystyn muuten minäkin! Tänään illalla hölkkälenkki odottaa ja minähän hölkkään niin kauan kunnes on pakko pysähtyä, eli toivottavasti vasta kotiovella. Kyllä treeni saa tuntua treeniltä!

2 kommenttia

  1. Pia kirjoitti:

    Ite oon sitä mieletä, ettei huippuunsa treenatut fitnesskisaajat terveyttä edusta 😛 Eihän fitnesskilpailut kropalle mitään tervettä oo et on hassua ku fitness ja terveellisyys lasketaan yhteen.

    • jennie kirjoitti:

      Ihan rehellisesti, minäkin pidän enemmän kisaajien off-season lookista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *