Hae
My Project Is Me

Tavoitteena sata kilometriä

Blogiani yhtään pidempään seuranneet tietävätkin että tykkään kävellä. En ehkä voi kehua käveleväni mitenkään erityisen paljon varsinkaan kun muistelen kahdestaan esikoisen kanssa käveltyjä kilometrejä. Tuolloin kävelin niin paljon että sain kulutettua yksien Emmaljungien täyskumirenkaatkin loppuun. Nykyään määrät ovat vähäisemmät.

kavely_2

kavely

En kuitenkaan halua vähätellä niitä nykyisiäkään määriä vaikken niistä ihan varsinaisesti tiedäkään. Ja siitä se ajatus sitten lähti: Saisinko käveltyä kuukauden aikana sata kilometriä.  Jonkun korvaan määrä ei kuulosta miltään ja jollekin toiselle se taas on valtavasti. Minulle se on senverran että joudun kyllä tekemään töitä saavuttaakseni tavoitteeni mutta se ei kuitenkaan missään nimessä mahdotonta. Senverta vielä aion haastaa itseäni etten hyväksy lastentahtisia askeleita mukaan vaan ainoastaan ne rehellisen reippaat matkat, joilla hieman hengästyy.

Sadan kilometrin taipaleeni alkoi tänään, joten jos ehkä innostuit ajatuksesta niin hyppää mukaan vaan, vielä ehtii hyvin. Minun aloituslenkkini oli vajaa 9km ja aikaa siihen kului noin 1,5h. Kuukauden lopulla nähdään menikö satanen rikki ja montako lenkkiä siihen tarvittiin.

kavely_3

 

 

13 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Kadehdittava tavoite. Oma tavoitteeni on se, että 10 000 askelta tulee joka päivä täyteen, kaikki ulkona otetut (hitaatkin) askeleet lasketaan.

  • jennie kirjoitti:

   Mutta parastahan se on, että se mitä ikinä tavoitteleekaan sopii omaan elämäntilanteeseen ja tapahtuu säännöllisesti. Eikä se 10 000 askelta päivän mittaan ole mikään pieni määrä sekään 🙂

 2. ulla kirjoitti:

  KÄvely on ihanaa aina väillä 🙂 Juoksun rinnalla se on mukavan rauhallista . Usein tulee käytyä iltaisin jonkun ystävän kanssa kävelyllä kuulumisia vaihdellen.
  Mutta kauppareissujakin tulee tehtyä paljon käpytellen. Reppu selkään ja menoksi . Kaksi kärpästä samalla iskulla 😉

  • jennie kirjoitti:

   Voi kyllä! Olet tainnut minun yllättääkin yhdistetyiltä kävely-kauppareissuilta – tai en ainakaan myönnä Tikkurilassa käyväni muutakuin kävellen tai lasten kanssa toisinaan bussilla jompaan kumpaan suuntaan. Täytyy vielä sanoa että ihailen teitä juoksijoita, itsestäni kun ei vain ole siihen kuin vain silloin harvakseltaan kun ”se fiilis” sattuu tulemaan jos tulee.

 3. Eeva kirjoitti:

  Suosittelen pokemon go:n pelaamista.. Nimimerkillä 1300km kävelty, pelaaminen aloitettu elokuussa. 😀

 4. ulla kirjoitti:

  Jep, jokusen kerran olen sut Tikkurilassa bongannut. Itsekin siellä usein kävellen asioin ruokaostoksilla. Ei muuten tule turhaa osteltua, sen minkä tarvitsee ja jaksaa kotiin kantaa tuon noin viiden kilometrin matkan =)

 5. Eeva kirjoitti:

  Varavirtalähde tietty matkaan (mulla niitä on tosin kaksi :D) ! 😀 Koirat saa hyvää liikuntaa ja tyttö (nyt 7kk) nukkuu tosi hyvin rattaissa. Ja mikä tärkeintä, äiti saa tuuletushetken. 🙂

 6. Noora kirjoitti:

  Hei mikä sovellus tuo on, josta kuvakaappaus on napattu? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *