Hae
My Project Is Me

Joulu on taas..

Moi,

On lauantai ja yllättäen minä olen taas ollut jossain ihan muuaalla kuin kodin äärellä. Vaikka voisi kuvitella että näin kotona ollessa (siis mammalomalla) olisi ihan sama mikä viikonpäivä on kyseessä niin kyllä sitä vain kummasti tuntuu näille viikonlopuille kasaantuvan kaikenlaista. Ja yllättävän usein nimenomaan lauantaille. Tällä kertaa olen jokatapauksessa viettänyt aamupäivän Lohjalla, menneen ajan joulumarkkinoilla. Ja voin vain todeta että kyllä toiset vain ovat näppäriä käsisstään. Senverta upeita luomuksia, varsinkin piparkakkutaloissa, siellä näkyi.

IMG_0689 IMG_0691 IMG_0695 IMG_0696

Ja tarttuihan sitä mukaankin jotain pientä.

IMG_1810

Käsintehty tonttukoriste, joka löysikin jo paikkansa

IMG_1812 IMG_1816

Sekä pieni piparkakkutalo. Niinpaljon kuin leipomisesta ja pikkuväkertelystä leipomiseen liittyen tykkäänkin niin piparkakkutalo aiheuttaa vuosi toisensa jälkeen harmaita hiuksia. Jo useamman vuoden ajan olen päätynytkin käsinvalmistettuihin, ostettuihin versioihin. Tässä kyseisessä pikkupöntössä kiinnitys on tehty myös tuolla pikeerillä joten ei tarvitse rikkoa hampaita sulatettuun sokeriin. Ehkä ensivuonna sitten valmistan jo oman..

IMG_1817 IMG_1819 IMG_1820

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.