Hae
My Project Is Me

Min(n)i ja Minä

Lapseni eivät ole blogissa eisintyneen kuin vain satunnaisesti, eivätkä varmaan sen useammin esiinny jatkossakaan. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa ideoinut mielessäni postaussarjaa, jossa esiinnyn yhdessä pienen tyttöni kanssa sillä niin hassulta kuin se kuulostaakin, meillä on yllättävän paljon samanhenkisiä vaatteita. Ehkä osittainen syy tähän on siinä että sama henkilö on vastuussa molempien vaatevalikoimasta. Minni Hiiri on kyllä ikonina mielenkiintoinen sillä se pongahtaa muotiin aina aika-ajoin.  Muistan kuinka omalla äidillänikin oli aikanaan jokin Minnikuvioinen paituli, jota pikkutyttönä ihannoin suuresti – tässä meidän tapauksessamme tosin minä taisin hankkia paitani tyttöä myöhemmin.

P1090397

P1090395

P1090388

Minun paitani @ Only

Tytön paita @HM

 

2 kommenttia

  1. TiinaFitfatmama kirjoitti:

    Samistelu on nii söpöö :). Mie samistelen välillä Eetun kanssa hihi 🙂

  2. Mimmu kirjoitti:

    Ministä tulee kyllä samanlainen tukkajumala kun äidistäänkin 😉 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.