Hae
My Project Is Me

Paras Proteiinipatukka

En aina syö proetiinipatukoita mutta kun syön tuntuu ajatukseni olevan “Ou-Mai-Gaad, tää on parasta mitä oon syönyt ikinä!”. Viimeksi näin kävi maistettuani Lidlistä ostamaani herkkupatukkaa ja sitä ennen sama tapahtui Leaderin Dream-patukalle. Proteiinipatukoiden tämän hetkinen trendi taitaa muutenkin olla mahdollisimman suklaapatukkamainen. Itse voin kyllä käsi sydämellä sanoa että jos en tietäisi, luulisin syöväni mitälie Marsia tai Snickersiä, joista muuten on olemassa proteiiniversiot niistäkin. Kumpaan en tosiaan ole maistanut mutta koska patukkamakumaailma on näin herkulliseksi viime vuosina kehittynyt, en epäile yhtään etteivätkö nekin herkullisia olisi. Kivijalkaliikkeessä en ole vielä nähnyt mutta Fitnesstukussa* ainakin. Fitnesstukullahan on muuten vielä tänään ilmainen toimitus kaikille tilauksille eli jos vain haluaa niin voi tilata vaikka vain sen yhden tai kaksi protskupatukkaa maistiaisiksi.


Olen tässä ajatellut että voisin tehdä jonkinmoisen päivitetyn proteiinipatukkavertailun sillä edellinen (vuodelta 2012) keikkuu edelleen luetuimpien postausteni kärkisijoilla. Aika paljon on ehtinyt protskupatukkarintamalla tapahtua sitten tuon maaliskuisen julkaisupäivän..

2 kommenttia

  1. joanna kirjoitti:

    Ja postauksen idea oli? Mikä se paras proteiinipatukka on? 😀

    • jennie kirjoitti:

      Heh, Tarinan opetus olkoot vaikka että jokainen patukka on harvakseltaan herkuteltuna yleensä taivaallisen hyvää a.k.a parasta. Ehkä se mielipide tulee paremmin esiin sitten kun saan jonkinlaisen uuden testin suoritettua 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *