Hae
My Project Is Me

Taas ruokaa

Moi,


Taas jatkan näillä ruokapostauksilla mutta huomiseksi yritän päästä aiheeseen, joka on teistä melko monia kiinnostanut eli miten muut, ja ehkä myös minä itse, ovat suhtautuneet tähän projektiin – siis siihen muutokseen mitä on tapahtunut sekä niihin valintoihin, joita olen tehnyt.

Nyt kuitenkin ruokaa, jotka siis varmaan tämäntyyppisissä blogeissa korvaavat päivän asut 🙂 Arkikiireissä pyrin siis aina valmistamaan jotain helppoa ja nopeaa sekä pääsääntöisesti pyrin vielä melko kustannustehokkaisiin aterioihin, eli kaikki turha hienostelu jää kyllä viikonloppuihin. sen sijaan pyrin rakentamaan annoksista edes jokseenkin houkuttelevan näköisiä. Pyrin käymään kaupassa kerran viikossa ja lisäksi teen yhden täydentävän ostosreissun – suunnittelen siis pääsääntöisesti melko lailla etukäteen seuraavan viikon ruokailuni.  Yleensä valmistan viikkoa kohden valmiiksi jotain ruokaa lounaaksi sekä jotain ruokaa illaksi kotiin – ruokia tulee siis valmistettua kahdesta neljään, riippuen vähän siitä mitä syö. Tässä muutama kuva tältä viikolta.
Kotona söin pääsääntöisesti kanasalaattia, johon lisäsin grillattua ja itse marinoitua kanaa. valmistin kaksi eri marinadia, joten siitä sai vaihtelua makuun. Lisäksi grillasin muutamana kertana noita meloneita, joita ostin siis viime viikonloppuna.
salaattipohjaa

ja sama juttu kanan kanssa
Työpaikalla söin perjantaita lukuunottamatta currymaustettua seitiä (tuo  epämääräinen sipulein ja paprikoin peitetty köntti), salaattia, raejuustoa sekä kukkakaali-parsakaali-porkkanamuussia.
okei, tämä ei ehkä se kaunein annos ollut 😉

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Moi ,Monta kertaa päivässä syöt? Tekeekö sun mieli makeaa koskaan, jos ni miten hillitset ittes :/?? ~S~

  • jennie kirjoitti:

   Monta eli vähintään kuudesti päivässä! Ja kyllä minunkin tekee mieleni makeaa toisinaan ja riippuen siitä millä tuulella olen saatan josksu jotain syödäkin tai sitten en. Yleensä pyrin selättämään nämä himotukset kieltäytymällä mutta jos siitä ei tule mitään niin jotain pientä ja ihan vain vähän. Pikkuhiljaa totuttautumalla vähempään makeaan nämä himotukset harvenevat ja helpottuvat.

 2. Titu kirjoitti:

  Hyvännäköisiä annoksia.:) Olisiko vinkkejä tuohon seitin valmistukseen? 😀 Itse kun olen joskus tehnyt, tulee tosi mautonta. Miten maustat? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Minulla on noista seitinvalmistuksista kaikenmoisia lappusia jemmassa 🙂 Täällä blogissakin useasti esillä ollut on yksi lemppareitani: http://myprojectisme.blogspot.fi/2011/09/seitia-uunissa.htmlTässä sensijaan oli 400g seitiä, sitruunanmehua, 2 paprikaa, 2 spulia, 2tl curryä, 1dl kalalientä, rasia kirsikkatomaatteja. Kuullotin sipulit ja paprikat pannulla curryssä ja lisäsin kalaliemen. Kalat vuokaan, kastike ja tomaatit päälle ja uuniin 175c noin 40min. Kun vain maustaa tarpeeksi niin hyvää tulee, jopa mauttomasta seistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.