Hae
My Project Is Me

TV:n orja!

Moi,

 

Kuten postausajankohdasta voi päätellä olen täällä kotosalla. Eilen kesken työpäivän jouduin lähteä hakemaan pientä kuumeilijaa päiväkodista ja vaikka kuume laskikin illan aikana, ollaan tämä päivä vielä kotosalla.

 

Olen ehkä ohimennen maininnut etten ihan kauhean paljon Tv:tä katso mutta nyt olen jäänyt ihan koukkuun X-factor USA:n. Aloin (silkkaa omaa tyhmyyttäni) katsomaan tätä alusta asti ja nyt näiden jäljellä olevien kisaajien menestyminen on alkanut kiinnostamaan niin, ettei ohjelmaa voi jättää välistä. Kaikenlisäksihän tämä ohjelma tulee kahdesti viikossa, eli kaksi iltaa meneekin sitten siinä. Ja molempina iltoina viikossa huomaan havahtuvani samaan haaveeseen – Kuinka mahtavaa olisikaan osata laulaa!

Kuva täältä

 

Kuva täältä

 

 

Kuva täältä

Onko täällä muita seuraajia?

 

 

14 kommenttia

 1. Bobby Jean kirjoitti:

  Täällä seurataan Saksan X-Factoria (sunnuntaisin 2h15min) ja The Voice Of Germanya (torstaisin ja perjantaisin, 2h15min). Täällä nämä ohjelmat on hirmu pitkiä. Ja kun livelähetykset alkaa, mennään jo kolmen tunnin ohjelmissa. Huh! Noiden lisäksi Das Perfekte Dinner (arvostele mun illallinen) joka arkipäivä (1h) ja luontopätkä maanantaisin (45min). Notta onhan siinä jo töllöteltävää! 🙂 Aina ei tietty ehdi katsoa, mutta nuo lauluohjelmat tulee alkaen 20:15, silloin harvemmin on enää missään menossa. 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Sun postaukset on nykyään ihan diipadaapaa.. 🙁

 3. ~LOVE~ kirjoitti:

  Mäkin oon ihan koukussa Xfactoryyn!! :):):) Ihan parasta viihdettä!

 4. msbottom kirjoitti:

  Minäminäminä! En seurannut sitä juurikaan ennenkuin näin kiusatun tytön koelaulun. Nyt on pakko seurata miten hän pärjää! 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  AI ONKO!! Tuota x Factoria ei voita mikään, eilen meni tunti itkiessä tippuneita, varsinkin sitä miestä jolla oli se pikkupoika, se joka lauloi sen hallelujan! Hitto että harmitti. Toinen tunti meni suu auki katsellessa upeita laulajia toivoen että osaisi itsekkin. Mietin rehellisesti eilen että jos saisin yhden toivomuksen se olisi laulutaito, jopa maailmanrauhan sijaan??

  • jennie kirjoitti:

   Minäkin muuten tykkäsin siitä miehestä, noh onneksi monta ihan huippulahjakasta tapausta pääsivät jatkoon joten eiköhän sieltä se (tai ne) suosikkivaihtoehdot vielä nouse esiin 🙂

 6. aippe kirjoitti:

  Koukussa myös, helposti tulee jopa perjantaisinkin jäätyä kotiin ihan vaan sitä katsomaan ;D Pelottavan koukuttava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.