Hae
My Project Is Me

Kotimaan matkailua: Erilainen elokuvaelämys

Elokuvissa käymisessä on tunnelmaa huomattavasti enemmän kuin kotisohvalta katsottaessa. kotisohva on kuitenkin monella tapaa huomattavasti mukavampi vaihtoehto sillä voit käydä vessassa milloin haluat, syödä mitä haluat, juoda mitä haluat ja jos tahdot kommentoida elokuvaa vierustoverin kanssa niin sekin onnistuu vaivatta. Näiden kahden elämyksen parhaat tavat on mahdollista yhdistää Helsingin Tennispalatsissa varamaalla käyttöönsä ns. presidentin sviitin. Sviitti on suurimman salin takaosassa/yläkerrassa, josta on siis suora ja hyvä näkymä isolle screenille äänieristetystä kopista. Kotikatselun mahdollisuus vierustoverin kanssa on siis tällä mahdollistettu. Leffan volyymia voi säätää itse sopivalle tasolle, vaikka kesken elokuvan. Elämys on oikeasti aivan sama, kuin varsinaisessa teatterissa.

IMG_5682

Lisäksi omaan aitioon voi luvan kanssa viedä mitä tahansa eväitä, aina alkoholista alkaen. Kyseessä onkin tietojeni mukaan Suomen ainoa A-oikeuksin varustettu leffateatteri/katsomo. Toki juomat, tulee kustantaa erikseen aition ulkopuoleisesta sviittiosiosta, joka toimii sekä juhla- että kokoustilana. Tilassa on oma erillinen baaritiski, wc:t sekä käynti Tennispalatasin katolle, joka on omanlaisensa elämys sekin. Lisäksi sviittiin on tilattavissa erikseen catering-palvelun kautta ruokatarjoilut ihan leffapoppareista kunnon ruokaan. Ja ruoka oli muuten hyvää eli vaikka tilaa emännöi vain yksi palvelu, ei mausta ja laadusta ole tingitty.

Aivan ilmaista tämä ei tietenkään ole mutta isommalla kaveriporukalla tai työporukalla toteutettuna ikimuistoinen, vähän erilaisempi elokuvaelämys (kuten alla oleva kuvakin)

IMG_5693

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.