Hae
My Project Is Me

Pikainen viikkokertaus

Moikka,

Viikko päivätöitä takana ja päivät ovat tuntuneet lyhentyvän huimasti. Kyllä se kahdeksan työtuntia ja matka-aika vain verottaa ison osan arkipäivistä enkä minäkään päässy salille kuin vasta keskiviikkona. Osittain käytin kyllä tekosyynä harvinaislaatuista tilaisuuttani olla yksin kotona miehen ja lasten mökkeillessä. Tämän yhden kerran valitsin salin sijaan telkkarin. Muutoin treenikertoja mahtui viikolle vaivaiset kaksi

 
Keskiviikkona taisi olla hikisin salitreenini koskaan (eikä sykevyötä löytynyt mistään niin käytössä oli vanhan vyön kello taukojen mittaamiseen). Tämä oli ehkä aika loistava lopetus tälle treenijaksolle. Perjantaina vuorossa oli pumppi-tunti, joka oli ihan satunnainen ja yllättävä ratkaisu. Tarkoitus oli mennä salille mutta toisin siis kävi. Ruokavalioon en viitsi edes sen enempää syventyä sillä se näytti enemmän tai vähemmän tältä

kuva 3(45)

kuva 4(30)

kuva 2(65)

Jokaiselle liikumattomalle päivälle oli minusta hyvä syy/selitys (ja kuten huomaa niin osa on ehkä vähän ontuvia sellaisia..)

Ma = Olin tavattoman väsynyt ja halusin nauttia yksinolosta kotona. Huomasin tavailevani itsekseni lausetta “ihan kohta”, kunnes oli vain liian myöhäistä lähteä

Ti = Olin luvannut nähdö työpäivän jälkeen ystäviäni ja ilta venyi pitkähköksi, koska se oli kerrankin mahdollista

kuva 1(65)

To = Keskiviikon treenien jälkeen tarvitsin lepopäivän

La = Pääsin juhlimaan ehkä juhlista parhaita, eli häitä

IMG_9063

IMG_9070

kuva 1(64)

Su= pidin tieten tahtoen välipäivän tulevaa treenirupeamaa silmällä pitäen. Jatkolle olenkin kaavaillut treenejä viidesti viikossa suoritettavaksi + BC:n mukaiset aamuaerobiset erillisten ohjeistusten mukaan. Paluu arkeen koitti sitten kerralla rytinällä. Päivä yksi takana, 69 päivää edessä 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.