Hae
My Project Is Me

I did it!

Moi,

Olen niin tyytyväinen itseeni. Sain kerrankin aikaan jotain, jota on jo monta viikkoa lykätty ties milläkin selityksellä ja verukkeella. Ai niin mitä? Annetaan kuvan puhua puolestaan.

Kyllä, pääsin eilen uimaan saakka. Ensimmäistä kertaa sitten, noh, useampiin viikkoihin. En sen tarkemmin ole koskaan paljastanut missä työskentelen, enkä tee sitä nyttenkään mutta uimahallilta on tosiaan kävelymatka työpaikalleni ja se onkin ulkoilun lisäksi ainoa tiistaiaamujen harrastusmahdollisuus työajan puitteissa. Uimahallissa itsessäänhän on ehdoton kuvauskielto, eikä minulla ole mitään syytä sitä alkaa uhmaamaan.

Uimanopeuteni, rintauinti, ei edelleenkään ole mitään maailmoja mullistavaa mutta ehkei tarvitsekaan. Noin kolmessa kymmenessä minuutissa matkaa taittui tällä kertaa 750m. Pieni levähdystauko oli puolessa välissä vaikka ilmankin olisi varmasti pärjännyt. Koska vauhti pysyi mukavan rauhallisena niin ehdin keskittyä jälleen tekniikkaanikin hieman enemmän. Huomasin nimittäin että käytän uidessani hyväksi aivan liikaa käsiä verraten vahvoihin jalkoihin. Ja ei, en tarkoita että omat jalkani olisivat jotenkin erityisen vahvat vaan että jalan lihaksisto on yleisesti käsiä suurempi. Niinpä siis jossain vaiheessa keskittymällä keskityin siihen että käytän jalkojani enemmän. Nyt varmaan joku ammattiuimari kauhistelee näitä uima-aloittelijan höpinöitäni mutta voin tosiaan myöntää rehellisesti etten sanan varsinaisessa merkityksessä osaa uida. Pysyn siis pinnalla ongelmitta, pääsen eteenpäin (jaa, voiko taaksepäin uida) enkä räpiköi vedessä – mutten myöskään vastaavasti väitä omaavani puhdasta tekniikkaa ja liikkuvani kuin kala vedessä 😀

Parasta kaikessa oli kuitenkin se, että voitin itseni sekä kauhukuvani kylmästä (+27c) vedestä aamutuimaan. Hyvä minä!

Vaikka kovasti näyttää siltä että nälissäni söisin kaulahuiviani, en toivottavasti niin tee 😀

13 kommenttia

 1. ~LOVE~ kirjoitti:

  JA me asutaan ihan tuossa vieressä ;);)

 2. Anonymous kirjoitti:

  MoikkaOlet tosi reipas kun jaksat aamusta lähteä liikkumaan. Itsekin olen miettinyt aamuliikkumista mutta en ole vielä sitä toteuttanut 🙂 vaikkakin olisi hyvä mahdollisuus käyttää työpaikan kuntosalia klo 6-8 välillä. Sinähän olet aamuisin salilla käynyt, saiko siitä puhtia päivään?T.Marika

  • jennie kirjoitti:

   On se tässä vaiheessa todettava ja myönnettävä että päivä käynnistyy ihan eri tavalla aamuliikuntojen myötä. Jotenkin oma olo on vain huomattavasti virkeämpi tämän jälkeen vaikka varmaan kostautuukin iltaisin aikaisena nukkumaanmenona 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Omistatko sykemittaria? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Omistan mutta siitä on olleet patterit jo iäisyyden loppu. Ilmeisesti uusien hankkiminen on ollut liian haastavaa 😀 Kesällä vielä seurasinkin aktiivisesti syketasojani mutta nyt se on jäänyt. Olisiko tässä aihetta uuden vuodenlupaukseen?

 4. Eikku kirjoitti:

  Minullekin uimarisisko sanoi, että pitäisi keskittää se voimankäyttö uimisessa juurikin jalkoihin. Vaikka kuvittelin, että minulla on vahvat etureidet, niin jotenkin en osaa uidessa yhtään käyttää sitä voimaa hyväkseni.. Tietenkään osaamista ei yhtään kehitä se, että edellinen uintikerta oli joskus heinäkuussa… 😀

 5. Anonymous kirjoitti:

  Onhan sinulla uimalasit? Kovin moni käy uimassa pää pystyssä, mikä vain rasittaa niskoja ja hartioita suotta ja on mielestäni muutoinkin hirmu raskasta. Toki silläkin tavoilla saa kulutettua kaloreita ja on ehkä omalla tavallaan helpompaa kuin laittaa pää veteen.-E-

  • jennie kirjoitti:

   Ihan uskomaton juttu mutta samasta asiasta puhuin tiistaina kotona. Laseja ei siis ole ja tiedostan tämän niska-hartiahaasteen vaikkakin, kuljen pää melko matalalla ja ruuhka-aamuisin se onkin melko haastavaa kun suuresta määräöstä ihmisiä johtuen vesi ”aaltoilee” vähän turhan paljon.

 6. jonna musakka kirjoitti:

  Heiiii, oon missannut sun blogin täysin!Onnea raskaudestasi 🙂 Minkäs ikäinen ensimmäinen mukelo on?Täällä 9kk ikäisen tytön äiti. Kovaa treenaillaan ja pudotellaan viimeiset raskauskilot pois, 5kg to go :)Käy kurkkaamassa mun blogissa jos kiinnostaa: jonna1983.blogspot.fiMun duunipaikka on muuten tossa ihan uimahallin lähistöllä!

  • jennie kirjoitti:

   Kävin heti katsomassa ja wau, daamilla löytyy lihasta! Esikko on nyt 1v7kk ja ehtii siis juuri juhlia 2-vuotispäiviään ennen pikkukakkostamme 🙂

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Hahaa, ei sitä nyt niin paljon ole… Lisää saisi kyllä tulla! Olipas kiva kun löysin tänne, hyviä blogeja ei koskaan voi olla liikaa :)Tsemppiä odotukseen! Itelläkin aina välillä käy mielessä, että jos sen toisen vielä pyöräyttäis (jos luoja suo!) mut katellaan. On tän yhdenkin kanssa nyt niin paljon tekemistä, että toista ei vielä ehkä kaivata 😀 Mikälie uhmajuttu menossa neidillä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.