Hae
My Project Is Me

Helpoin raakakakku ikinä

IMG_4346

IMG_4336

Näyttää herkulliselta, vai mitä? Ja voin sanoa että maistuu myös. Reseptiikkakaan ei voisi olla helpompi  – ostat vain raakakakun valmistuspaketin ja noudatat ohjeita. Kaikki ainekset on valmiiksi mitattu ja annosteltu eikä tekijälle jää muuta vastuuta kuin sekoittaa ainekset ja kasata kakku ennen sen nauttimista. Ei todellakaan voisi olla helpompaa.

IMG_4330

P1100043

IMG_4341

Pitkästä aikaa raakakakkua valmistaneena, täytyy vain ihmetellä miksen oikeasti tee näitä useammin.

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Heippa! Mistä olet löytänyt tuollaisen paketin ja mitä kustansi? 🙂 Pitäisi koittaa noin, kun tuntuu välillä liian työläältä ostaa kaikki ainekset erikseen.

    • jennie kirjoitti:

      P&S:stä (Punnitse&Säästä) löytyi ja vielä -50%. Edullistahan tämä ei näin(kään) ole sillä pussin normaalihinta oli muistaakseni 39,90€.Ehkäpä tässä olikin se vastaus postauksen lopussa esitettyyn kysymykseeni miksen tee näitä useammin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.