Hae
My Project Is Me

(Viikonlopun) Herkkuhetkiin

Olen ennenkin maininnut, että Suomi on proteiininpuputtajien luvattu maa. Siinä missä ennen oli vain raejuusto ja maitorahka niin nykyään on tavattomasti kaikkea sellaista, mistä ei ehkä ennen ole edes osannut uneksia. Suomi on mielestäni myös maa, missä on kohtuullisen helppo syödä kohtuullisen järkevästi. Tarjolla on niiden epäterveellisempien nopeiden välipalojen lisäksi myös terveellisempiä ja ravinnerikkaampia vaihtoehtoja. Valtio ja EU pitää huolen myös siitä, että tuoteselosteet ovat nähtävillä eikä ihan mitä tahansa edes myyntiin asti päästetä. Toki tässä terveellisyyden viidakossa on helppo myös eksyä, kun tietoa jokaisesta asiasta tarjotaan sekä puolesta että vastaan. Se on kuitenkin ehkä kokonaan toinen aihe.

Nyt haluan kuitenkin esittää kaksi omasta mielestäni mielenkiintoista ja tutustumisen arvoista uutuutta kaupan hyllyltä. Tai ihan aidon oikeasti en edes tiedä kuinka uusia nämä tuotteet loppupeleissä ovat mutta itse olen niihin päässyt käsiksi vasta viimeisimmän kuukauden aikana

Ensimmäisenä mainittakoon tämän hetken hittiherkku eli lakutaatelit. Taatelit itsessään jo ovat mainio makeanhimon taltuttaja mutta lakritsijauheella kuorrutettuna maku on t-a-i-v-a-a-l-l-i-n-e-n! Tämä siis tietysti vain, jos tykkää lakritsin mausta. Toistaiseksi en ole vielä löytänyt ketään, joka ei näistä olisi tykännyt. Helppo tehdä itse mutta valmiina näitä löytyy ainakin K-ketjun ja Ässän hyvin varustelluista liikkeistä ja viimeksi cittarissa käydessäni näitä myytiin hintaan 2pss/5€.

Toisena herkku-uutuutena mainitsen Skyrin kerrosrahka. En rehellisesti juurikaan välitä perus-Skyreistä niiden maun vuoksi ja syönkin rahkani mieluiten itse maustettuna. Tämä kerrosrahka on kuitenkin poikkeus sillä siinä itse rahka ei ole maustettua mutta alta löytyy sokeriton hillo. Koostumus poikkeaa myös perusrahkasta sillä, että siihen on lisätty kermaa mikä luonnollisesti tekee mausta ja koostumuksesta kermaisemman. Sokerittomuuden varjolla tästä löytyy kuitenkin keinomakeutusaineita eli niitä välttelevät, älkää vaivautuko.

 

Tässä tämänhetkiset omat ”paremmat” herkku-uutuudet kaupan hyllyltä vaikka tulevalle viikonlopulle. Onko sinulla lemppareita vinkattavaksi ja kokeiltavaksi? Tässä muuten vielä minun vinkkini ihan parhaisiin aamupalapannareihin vähän treveellisemmin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *