Hae
My Project Is Me

Joskus ei pitäisi nousta sängystä lainkaan

Moikka,


Yleensähän olen tiistaisin heittänyt jonkinasteista kesähaastetta kehiin mutta nyt on pakko siirtää tämä huomiselle ja jakaa maanantainen sekoiluni kanssanne. Jos joskus maanantai on, no, maanantai niin se oli eilen. Epäonnisuuden merkit olisi pitänyt osata tulkita jo heti aamusta.

Numero 1: Sykemittari

Minusta on tullut ihan mahdoton sykemittarikuntoilija vaikka luotankin mittaria enemmän omiin tuntemuksiini. Siinä juoksumatolla lämmitellessäni ei sykkeet vain millään nousseet yli 90 ja kymmenen juoksuminuutin jälkeen kaloreita oli palanut alle 10! Okei, luku ei ole todellinen eikä sitä tosiaan tarvitse tuijottaakaan mutta olisi se mukava jos sykemittarista olisi edes jotain viitteitä antamaan.

Numero 2: Herpaantunut keskittymiskyky

Kävin eilen kaupassa levottoman pikkupojun kanssa, joka ei siis millään meinannut pysyä aloillaan. Kotiin päästyäni huomaan että ostokset eivät olekaan mukana vaan ne ovat jääneet kaupan kassalle  – siis kaikki ostokset. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi ollut vain pieni unohdus, kuten ripsiväri, mutta kuten kuitin pituudesta näkee niin ihan yhdestä tuotteesta ei ollut kyse.. huoh!

Numero 3: Unohtuneiden tavaroiden nouto

Lähdin hakemaan unohtuneita tavaroita kaupasta ja sain samalla ylimääräisen lenkin kun matkaa yhteen suuntaan kuitenkin on n.2km. Siinä tavaroita noutaessani ostin nälkääni pienen pussin irtokarkkeja (oikeasti vain noin 100g) ja kuinkas ollakaan enhän minä niitä muistanut punnita.. No se niistä karkeista sitten.

 

Numero 4: Kotiin paluu

Juuri kun luulin olevani turvallisilla vesillä niin jätin onnistuneesti sormeni oven väliin sen verta pahasti että vielä edelleen sormeni on arka.

Mutta mahtui päivään myös muutama hyväkin asia.

Numero 1: Hyvä lounassalaatti

Olin tänään koulutuspäivillä harjoittelemassa ”itsepuolustustaitoja” tai no oikeammin irrtantumistaitoja vaarallisista tilanteista kuten vaikkapa silloin jos joku tarttuu käsistä kiinni tms. Koulutuksen tuoksinassa kävimme lounaalla Vltavassa ja nautiskelin mahtavan makuisen (ja rasvaisen) lohisalaatin.

Numero 2:  Uusi takki

Mainitsin joku aika sitten että myin kaikki takkini kirpputorilla. Samassa onnistuin huutamaan itselleni muutaman fiksunoloisen yksilön huuto.netistä, joista kaksi saapui tänään. Yksi puuttuu vielä.

Hennesin mallistoa

Soaked in Luxury

Noniin, tässä muutama esimerkki tästä elämästä. Toivottavasti tänään on hieman parempionninen päivä 🙂 Aijjuu, hyvä asia oli myös kuva minusta ja Paula Koivuniemestä, vaikka hieman läheltä onkin.

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  ihanaaa 🙂 siis kyllä voi paljon sattua yhen päivän aikana.. naurettii äipän kanssa kippurassa tuota kauppa-juttua lukiessa 🙂 p.s aivan mahtava blogi! 🙂 ihanaa kesän jatkoa sulle! <3

  • jennie kirjoitti:

   On varmaan turha mainitakaan että kyllämuuten hiukka hävetti lähteä näitä hakemaan 😀 Kuka oikeasti unohtaa kaikki ostoksensa kauppaan?

 2. Superdieetti kirjoitti:

  omg, sulla on kyllä ollut järkky päivä:/Huomasin oman sykemittarin näyttävän vastaavanlaisia pieniä lukuja kun patteri alkoi olla lopussa.Hyvännäköisiä takkeja ja hyvännäköinen nainen takkien sisällä:)

  • jennie kirjoitti:

   Täytynee tuo patteri tarkastaa, kiitos vinkistä. Ja kiitokset kehuista myös 🙂

  • Anonymous kirjoitti:

   Minäkin sain ”uudet huippulukemat” sykemittarillani, kun maksimisyke oli lenkin jälkeen 220 bpm… Totuus paljastui patterinvaihdossa eli onneksi hölkkä ei nostanut sykkeitä noin korkealle. 🙂 Patterinvaihtoa kaipasi lopulta sekä sykevyö että kello itse. Jos ongelma ei selviä patterinvaihdolla niin sykkeiden nousemattomuus voi viitata toki jossain tapauksissa ylikuntoon.Olen melko epäaktiivinen kommentoija, mutta sitäkin aktiivisempi lukija, tässä kohtaa kiitos siis huikean kivasta blogistasi!- Paula

  • jennie kirjoitti:

   Mukavaa kun päädyit kommentoimaankin :)Sinulla on ollt kyllä sykettä kerrakseen 😀 Veikkaan tosiaan pattereita edelleen koska mittari vaikutti toimivat vielä sunnuntai-iltana ihan hyvin. Tuo sykemittarihan on temppuillut minulla muutoinkin melkolailla.. onhan se jo melko iäkäskin mutta yritetän vielä patterinvaihdolla jos ne vain joskus muistaisi kaupasta ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *