Parasta pitkään aikaan – Avokadopasta
Moi,
Jos joku ei vielä ole kokeillut kuuluisan avokadopastan valmistusta niin suosittelen tekemään niin mahdollisimman pikaisesti. Jos taas kuuluisasta avokadopastasta ei ole kuullut tätä ennen, niin kuulet siitä nyt. Mistään varsinaisesta terveysruoasta ei ole kysymys mutta kun seuraavan kerran on mahdollisuus hieman höllätä ruokavaliossa niin suosittelen kokeilemaan tätä – ei tarina turhaan kerro että reseptin alkuperäinen valmistaja hurmasi treffiseuransa reseptillään.
Mitä tarvitaan:
1 valkosipulikynsi
½ chiliä siemenet poistettuna
1 limetti
2 kypsää avokadoa
suolaa
pippuria
½ dl oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen persiljaa
1dl raastettua pecorinoa
1dl raastettua parmesania
400-500g spagettia
Keitä spagetti hyvin suolatussa vedessä ja ota talteen noin desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä ja lisää keitinvesi kastikkeen sekaan. Pyörittele joukkoon spagetti.
Ja sama kuvien kera:
Näitä tarvitset |
Pecorino ja Parmesan |
Tämän hienompaa ei Chilin tai valkosipulin tarvitse olla |
(yli)kypsä avokado |
Maustettu, sekoitettu kastike. tarkista suola |
Keitä pasta |
Lisää keitinvesi kastikkeeseen ja tämän jälkeen sekoita joukkoon pasta |
Ohjeessa tosiaan mainittiin selkesäti että suolaa tulee olla reilusti, joten maku kannattaa tarkistaa ennen pastan ja veden lisäämistä. Ilman suolaa lopputuloksen varoitellaan olevan mauton. Omasta mielestäni pasta vaatii rinnalleen ehdottomasti salaatin raikastamaan tuhtia, juustoista, pasta-ateriaa.
Hei, Vasta eilen kuulin tuosta kuuluisasta pastasta – pitääpi kokeilla 🙂 Kiitos ohjeesta.
Mutta olit sentään kuullut, kokeile ehdottomasti!
Aah, hitsi kun en itse mikään pastan ystävä ole, mutta tuo avokadomössö kuulostaa aivan älyttömän hyvältä. Voisikohan sen sekoittaa risoton tapaisesti esim tattarisuurimoihin? Kuola valuu ja kello on vasta 8:50 ja lounaaseen moooont tuntia :’D
Varmasti voi sekoittaa.. tai laittaa vaikka paahdetun leivän päälle, voisi sopia siihenkin..
Sen avokadomössön voi syödä vaikka paljaaltaan… :DIhan älyttömän hyvää ruokaa, täysin maineensa veroista.
Todellakin!
Meillä taidetaan höllätä vähän tuossa ruokavaliossa ensi sunnuntaina, ihan vaikka sunnuntain kunniaksi! Ja tietysti tän pastan kunniaksi myös… 😉
Sunnuntai on hyvä syy 🙂
Kiitos tästä! Törmäsin samaiseen ohjeeseen joskus aiemmin ja ajattelin että täytyypä kokeilla, mutta kadotin sivun enkä muistanut mikä kasvis siinä oli pääosassa, joten googletus ei auttanut 🙂 Vaihtariksi oma uusi pastasuosikkini, jonka löysin viikko sitten:http://kuntoon2040.blogspot.fi/2012/11/ai-meilla-on-grillivastus.html Ei todellakaan mitään laihdutusruokaa, mutta hyvää siitä huolimatta (tai ehkä juuri sen takia).
Oih, tämäkin kuulostaa niin hyvältä että! On varmasti kokeiltava joku kerta..
Kiitos vinkistä! Tämä menee kokeiluun viikonloppuna!-E-
Onko tämä pasta kauhean kaloripitoista?
http://yle.fi/uutiset/naisten_itkettaja_on_helppo_valmistaa/6398513
🙂