Hae
My Project Is Me

Jotain uutta vaatekaappiin

Moikka,

Ihan kauheanpaljonhan en viimeiakoina ole mitään uutta sisältöä vatekaappiin hankkinut erinäisistä syistä. Varsinkin treenivaatepuolella on ollut melkoisen hiljaista mutta nyt oli ryhdistäydyttävä ihan syystä sillä minulla oli ihan oikea tarve olemassa: treenitoppi, jossa on tukiosa rinnoille.

IMG_6528 (1024x683)

Kuten tiedossa varmaan on, on minulla kotosalla pieni imeväinen. Hänen ruokavalionsa koostuu täysin rintamaidosta joka kulkee toki kätevästi mukana minne ikinä menemmekään. Imettäminen ulkoillessa ei ole ongelma, kiitos tämän mahdollistavien toppien/paitojen/liivien, mutta jos tähän ulkoiluun tahtoo yhdistää edes jokseenkin tehokkaan kävelylenkinkin on tuki riittämätön. Varsinaista treenitoppia ei paidan alle voi laittaa koska silloin mahdollinen imettäminen ei taas onnistu joten jotain täytyy siis pukea imetypaidan päälle. Ja jos evästauon tarve iskee, voi päällimmäisen paidan ottaa helposti pois.

imetystoppi mahdollistaa avaamisen edestä

imetystoppi mahdollistaa avaamisen edestä

Ja koska joku saattaa ihmetellä miksi asia pitää tehdä näin monimutkaisesti niin täytyy muistaa että kotoa löytyy myös touhukas 2-vuotias, joka ei pahemmin viihdy rattaissa. Eli, ennen lenkkiä tämä villikko täyty ykesyttää ulkoilemalla ja leikkimällä, jonka jälkeen minun on mahdollista kiiihdyttää askeliani hengästyäkseni edes hieman ilman että rintavarustus pomppii edestakaisin. Jahka pikkukaveri oppii pyöräilemään, pääsee varmasti reippailemaan perässä enemmän kuin tarpeeksi mutta siihen saakka näin.

Treenivaateasiaan palatakseni, tähän tukiasiaan voisi olla joku parempikin idea mutta näin äkkiseltään tämä oli minun ratkaisuni. Ja jos (kun) joku fiksumpi juju on olemassa, saa kertoa. Pääsn tosin tällä selityksellä ostamaan itselleni uusia treenitoppeja – ja vieläpä S-koossa!

IMG_6525 (1024x683)

IMG_6524 (683x1024)

en onneksi joutunut maksmaaan hintalapunmukaista euromäärää

Ihan näin fiksunnäköisesti en kyllä pääse liikkumaan kun imetystoppi on alla mutta ei anneta sen haitata menoa.

pinkki keltainen

7 kommenttia

 1. Annina kirjoitti:

  Jos haluat näyttää hoikemmalta, käytä tiukkoja trikoita. Jalkasi ja takamuksesihan ovat kuuluisat kauneudestaan! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vai että oikein kuuluisat 😉 mutta siis pointti sinulla kyllä asiassa on, ehdottomasti.

 2. Asta kirjoitti:

  Kyllä ihon väristä huomaa, että ulkona on oltu.:) Montako tuntia päivässä te ulkoilette?

  • jennie kirjoitti:

   Valotukselle annettakoon pisteensä tästä rusketuksesta kuvissa VAIKKA kyllä minulla jo ihan selkeä päivettys oikeastikin on:) Ulkotunnit vaihtelevat melkoisesti mutta sanoisin että keskimäärin 3-4h/päivä.

 3. Anna kirjoitti:

  Meillä ulkoillaan imetysrintsikoissa ja Boobin hihattomassa (puuvillaisessa) topissa. Tuki on liiveissä riittävä, ainakin parempi kuin imetystopissa yksistään, ja Boobin paidat ihan parhaita! Saisivat tosin tehdä myös sporttisempia toppeja hengittävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista.
  Eksyin blogiisi hiljattain ja jäin koukkuun, kun meillä on vähän samanlainen tilanne 🙂 Esikoispoika 09/09 ja tyttö 03/13.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.