Hae
My Project Is Me

Rakkautta ensi vedolla

Moi,

Minulle käy ainakin usein niin että kun ostan uuden ripsivärin niin menee hetki aikaa totutella uuteen tuttavuuteen. Olen  ehkä juuri oppinut käyttämään edellisen värin harjaa täydellisen hyvin mutten kuitenkaan ole valmis sitoutumaan uuden vastaavanlaisen hankintaan. Haluan jotain vielä parempaa ja niinpä hakeudun ripsarikaupoille etsimään uutta kumppania seuraavaksi kuukaudeksi tai kahdeksi.  Nyt lukijan vinkistä ostin itselleni elämäni ensimmäisen Estée Lauderin ripsivärin ja olen myyty. Se että onko tämä juuri se mitä hän minulle suositteli, en ole varma mutta ensikerran jälkeen olen rakastunut.

IMG_7907 IMG_7908 IMG_7915 IMG_7916 IMG_7918

Harjaosa on iso eli vaatii viimeisimmän pikkuharjan jälkeen taas totuttelua mutta väri leviää hyvin ja riittävästi jo ensimmäislellä vedolla. Toki, jos haluaa näyttävyyttä niin kerroksia kannattaa levittää useita eikä väri silti karise (tämä tuli todistettua lauantaina).

kuva 1(47) kuva 2(47)

2 kommenttia

  1. nonnu kirjoitti:

    No sun ripset on kyllä uskomattomat! Itsellä on sairauden takia lähtenyt puolet ripsistä ja kulmakarvoista (vaikka ennestäänkin hennot ja vaaleet olivat). Oliko niin että olit tilannut ulkomailta tuon valmisteen? Ku eikö näistä mitä suomesta saa oo kielletty se tietty lääkeaine joka ripset kasvattaa..mietin vaa että miten tulli suhtautuu asiaan jos tilaa 😀

    • jennie kirjoitti:

      Kiitos 🙂 oon ostanut tämän viime syksynä, jolloin sitä vielä sai alkuperäisenä täältä Suomestakin. Olen kyllä seuraavan satsin hankkimista jo harkinnut mutta mistä ja miten, jää vielä nähtäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *