Hae
My Project Is Me

Jonninjoutavuuksia sairastuvalta

En aio valehdella, tämä postaus ei sisällä mitään syvällistä tai maailmoita mullistavaa ajatusrypeämää. Sensijaan tämä sisältää ihan puhtaasti erilaisia jonninjoutavuuksia sellaisista aiheista, jotka eivät kokonaista postausta koskaan saisi kasaan. Ehkä tämä omalla tavallaan on yksi niitä monien peräänkuuluttamia postauksia päiväkirjanomaisesti toteutettuna. Ilman sen suurempia ajatuksia tai huolitteluja. Siloittamatonta sisältöä sellaisena kuin sitä nyt sattuu tulemaan – sellaista kun bloggaaminen joskus aikanaan oli.

Olen taas kipeänä. Tämä on sekä ärsyttävää että jopa hieman outoa sillä en oikeasti ole kovin usein sairaana. Tämähän on nyt toinen flunssa kuukauden sisään ja vaikka välissä terveenoloinen olinkin, niin epäilen kyllä etten tainnut sitä kuitenkaan olla. Nyt vain kaikki keinot käyttöön jotta Skotlantiin ei tarvitse lähteä pää täynnä räkää. Itseni lisäksi myös perheen pienin on ollut nuhainen ja täytyy vain toivoa että tohukkat teho-termiitit siltä säästyvät.

Sairastamisen suhteen on oikeastaan ärsyttävintä ehkä se  ettei jaksa. Ei jaksa ajatella järkevästi. Ei jaksa syödä järkevästi. Eikä tietenkään jaksa liikkua (saati että se olisi edes järkevää). Tuntuu että kolmen viikon takainen, täysin terve minä, on ihan eri ihminen kuin tämä kotona tällä hetkellä haahuileva tyyppi, jota ei vain kiinnosta. Olen jo useampaan otteeseen kyseenalaistanut sen että mitä minä oikeasti mahdan haluta mutta ehkä niiden suhteen on vain parempi odotella parempia, terveitä, aikoja.

Sairastamisessa tuntuu olevan kaksi tasoa: se että ei tee oikeasti mitään mieli tai sitten että voi syödä kaikkea mitä vastaan tulee – kunhan siinä on riittävästi energiaa. Sanomattakin on selvää että elän tällä hetkellä näistä kahdesta tuota jälkimmäistä. Onko se sitten hyvä vai huono, en tiedä, mutta yhtäkaikki toivon että mikä tauti ikinä onkaan, se menisi oikeasti ohi.

Kaikki lenssuntaltuttamiskeinot ovat siis enemmän kuin tervetulleita!

pyjamassa

6 kommenttia

 1. Iiris kirjoitti:

  Nenäkannu, sinkki ja viherjauheet:) Niillä mennään!

  • jennie kirjoitti:

   Viherjauheet – mullahan pyöri jossain kaapin perukoilla sellainen avaamoton purkki, jonka otin tämän muistutuksen jälkeen käyttöön. Kiitos!

 2. Karo kirjoitti:

  Tervehtymisvinkkejä ei valitettavasti ole, mutta vertaistukea kyllä: Olen ollut tänä syksynä suunnilleen joka toinen tai kolmas viikko kipeänä, vaikka yleensä en ole koskaan, ja se on rasittavaa! Ei tule mitään kunnon kuumetautia, vaan sellainen voimaton olo, kurkkukipu ja nuha. Ja sitä mukaa kun voimat ehtyvät, ruokahalu ja makeanhimo kasvavat kohisten, mitä sekin on?! Miksei tee mieli porkkanakeittoa ja raejuustoa, varmasti olisi paranemisen kannalta parempi 😀 Äh, mutta yritetääs parantua jouluksi!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vertaistuesta, sitäkin kaivataan. Jotenkin tuntuu että tänä syksynä/talvena on ollut aika monella ennenäkemättömän itkeitä lenssukausia. Ärsyttävää!

 3. stalkkeri ;D kirjoitti:

  200ug seleeni leader.fi ? – 1/d
  Vitamiini C 1000mg/d aina
  http://www.ebay.com/itm/Ascorbic-Acid-Vitamin-C-Pure-Powder-908g-2LB-GMO-Free-FREE-WORLD-SHIPPING-/152178077636?hash=item236e852fc4:g:FiIAAOSwaB5XoQVQ
  Kupari?
  Syö vakosipulinkynsiä pilkottuna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.