Hae
My Project Is Me

Hyvä, parempi, paras

Moi

Muistatte ehkä kuinka kehuin toissa viikkoa ihan mahtavaksi ja toivoin tulevasta vähintään yhtä hyvää. Ei tarvinnut näköjään kuin toivoa ja näin tapahtui – Viime viikko oli nimittäin ihan mahtava!

Ensinnäkin, minulla on aivan mieletön draivi tällä hetkellä koko projektini suhteen ja jotenkin kaikki palaset vain tuntuvat loksahtaneen taas paikoilleen. Ruokavalio on pysynyt järjestyksessä paremmin kuin hyvin ja liikunnasta on tosiaan tullut osa arkea.  Olo on tällä hetkellä niin voittamaton, kuin vain olla pystyy.
Paitsi että ”kokkailin” kylmää jogurttikeittoa niin valmistin myös uunijuureksia possun kanssa. Possua syön harvoin koska en vain oikeammin välitä sen mausta tai sitten en vain itse hallitse sen valmistamista mutta uunijuureksista tuli herkkua. Pilkoin melko karkean kokoisiksi porkkanaa, lanttua, palsternakkaa sekä Rosamunda-perunoita. Muutama ruokalusikallinen valkosipuliöljyä sekä yrttisekoitusta ja uuniin.  
Niin, ja söimmehän ”perinteisesti” viikonloppuna myös jotain erilaista, eli ahvenfileitä. Paistetut ahvenet ovat kyllä niin oikeaa kesäruokaa kuin vain kesäruoka olla voi.

Liikunnastahan nyt on muodostunut  ihana osa arkea ja hieman poikkeusaikatauluin mentiin mutta määrä pysyi vakiona:

MA                      Sali (alakroppa), iltakävely vaunujen kanssa n.6km
TI                         iltakävely vaunujen kanssa n.5km +kauppa
KE                        Sali (yläkroppa), iltakävely vaunujen kanssa n.6km

TO                       kävely vaunujen kanssa n.10km, tankotanssi, iltakävely vaunujen kanssa n.4kmPE                        Sali (alakroppa), iltakävely vaunujen kanssa+kauppa n.4kmLA                        hölkkälenkki ilman vaunuja n.10kmSU                       Sali (yläkroppa), iltalenkki n.6km ilman vaunuja 50/50 hölkkä/kävely

Tälle viikolle onkin sitten hienoista poikkeusta luvassa kun lähden torstaina käymään päiväristeilyllä Tallinnassa ja päivän treenit jäävät välistä. Perjantaina taas on työpaikallani eräs illanviettotapahtuma, jonka vuoksi myös perjantainen iltakävely tulee jäämään pois. Tällaiset pienet muutokset eivät kuitenkaan kokonaiskuvassa haittaa yhtään mitään. Tässä vielä jokunen lenkkikuva sunnuntailta, jolloin pelkkä toppi ei ollut yhtään liian vähän pukeuduttu.


Se mikä viime viikosta teki kuitenkin edeltäjäänsä upeamman olette te hyvät lukijat.  Teitä on löytänyt tänne jo ihan mielettömän paljon. Kiitos siis teille. On ihan uskomattoman mahtava tunne huomata että omat arkiset, päivittäiset tekemiseni jaksavat kiinnostaa ja jopa innostaa muita. Kiitokset tässä vaiheessa myös blogihaasteen tarjonneille Minttu K:lle ja Terhi Suantolle. Kiitos yhtälaikka myös sille lukijalleni, joka oli blogista vinkannut ihan toisaalla. tällaiset tunnustukset, joita teitä saan ovat vaan jotain niin parasta <3 Vaikka Suomelle ei kovasta kannustuksesta huolimatta mitalia tänä vuonna tullutkaan niin teistä lukijoista jokainen sellaisen ainakin ansaitsee!


Kaksi peräkkäistä hyvää viikkoa ovat johtaneet vaakalukemaan 54,5kg. Tämähän on edellisviikkoon verrattuna pudonnut jälleen hienoisesti eli -0,7kg. Toivottavasti teillä muilla on ollut yhtä onnistunut viikko, josta on hyvä jatkaa tulevaan!

Kyllä, oli kesä tai takvi niin nukun aina jonkinmoiset pörrösukat jalassa 🙂

ps.  Kävin myös viimein päivittämässä toukokuun mitat strategiseen osioon, ehkä kesäkuussa sitten ajallaan.

4 kommenttia

 1. Sini kirjoitti:

  Se olo on ihan mahtava kun viikko menee hyvin ! 🙂 toisin kuin tällä hetkellä, viime viikkona en saanut urheilla flunssan takia ollenkaan, ja nyt se jatkuu vielä 10päivän ajan antibioottikuurin takia ja lääkäri kielsi urheilun ihan ehdottomasti.. Eli melkein 3 viikon tauko tulee, ja normaalisti kun lähes joka päivä on tottunut liikkumaan olo on ihan kamala ! Mutta lepo on ainoa vaihtoehto, joten minkäs sille mahtaa. Sen jälkeen sitten kunnon motivaatiolla 😉

  • jennie kirjoitti:

   Voi että, ikävää kun tulee itsestä riippumattomia taukoja. Parempi tosiaan on kuitenkin malttaa levätä loppuun saakka sillä liian aikaisin aloittamalla koko homma vain pitkittyy eikä siitä liikuntasuorituksesta edes ole mitään hyötyä. Pikaisia paranemisia siis 🙂

 2. Amanda kirjoitti:

  Se on uskomatonta miten paljon virtuaaliystävistä on iloa! Mäkin aina hehkun kun saan positiivista palautetta blogista. Tai ei niiden tarvitse olla virtuaalikamuja, joskus olen ihan onnessani kun joku kaveri tunnustaa lukevansa mun blogia. Tästä viikosta näyttäisi tulevan aurinkoinen ja toivottavasti hyvä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.