Hae
My Project Is Me

Päivän luku

Huomenta,

Aloitetaan sillä tten tiedä onkohan meidän vaaka rikki vai mitä ihmettä.. Tiedän että se jostain syystä näyttää aina hieman vähemmän kuin vaat muualla mutta koska kuitenkin käytän aina samaa vaakaa ovat luvut sinänsä vertailukelpoisia keskenään.

Jokatapauksessa kävin vaalla varmuuden vuoksi useamman kerran tänä aamuna koska en meinannut uskoa lukemaa: 57,0kg

Alhainen luku voi johtua toki siitä että en syönyt enää eilen jonkun kasin-puolysin jälkeen mitään koska tuli
niin täyteen niistä pizzasista mitä tein.. Ja lisäksi heräsin imettämään yöllä aika useasti.

 

Jälleen kerran paineet on kovat saada lukema pysymään samana (tai alenemaan!?) ensi viikoksi.

 

Ku

 

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    No ei oo kyllä yhtään reilua kun herkutteluviikonkin jälkeen oot taas kilon laihtunut! mä en syö mitään ennen keskiviikkoa, eihän sua muuten kehtaa edes tulla näkemään 😉 ps. sulla enää muutama kilo tavotteeseen, omaa tilannettani en tiiä mutta en usko sen kovin hyvä olevan :/ Kiitos kuitenkin taas tsemppaamisesta!:)

  2. jennie kirjoitti:

    Heh:) Painollisesti aletaan jo lähestyä tavotetta mutta ulkoisesti ei oikeen vielä.. Senpä takia olinkin ahkera ja lähdin kävellen käymään Jumbossa ja takas hakemassa tolle pikkaselle tulleen paketin Lindexiltä. Kerty siitä matkaa yhteensä lähes 13km 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.