Hae
My Project Is Me

Nerokkaan yksinkertaista

Moikka,

Nyt seuraa taas sarjassamme vinkki, joka on maailman yksinkertaisin, helpoin ja idioottimaisin – mutta samalla myös nerokas ja aivan kertakaikkisen loistava. Tämänkaltaisia juttuja lukiessa tulee lähes nolo olo että ”miksen minä ole tätä keksinyt” tai ainakin että ”miksen minä ole keksinyt kirjoittaa tästä”. Itse ainakin klikkailen lähes päivittäin Iltalehden sivuilta jotain herkullista otsikkoa tyyliin ”Kuusi varmaa tapaa saada hoikempi vyötärö” ja huomaan että daa, no kyllähän minä nyt tämän tiesin.

Nyt on vuorossa yksi sellainen minun puoleltani. Vihreää teetähän kehutaan kilpaa ja sen juomista suositellaan. Jotta siitä saisi maksimaliset hyödyt irti, on juotavan teen määrä melkoinen. Kiitos avopuolisoni, paljastan teillekin maailman nerokkaimman tavan lisätä määrää moninkertaiseksi sen muutaman kupin sijaan: Valmista teeannoksesi shakeriin.

kuva(38)

Itselläni on ensimmäinen teeannos, se 7dl, aamusta mukissa ja usein lataan vielä toisenlaisen annoksen iltapäiväksi. Tästä kaadan juomaa päivänmittaan lasiin/mukiin tai juoman sopivasti viiletessä, saatan juoda sen suoraan Shakerista. Nerokkaan yksinkertaista ja siksi toimivaa.

4 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Mäkin oon viime aikoin lisännyt teen juontia. Pitääpä kokeilla tätä kikkaa! 🙂

 2. Heidi S. kirjoitti:

  Ihan loistovinkki, nyt heitän kannulla vesilintua ja alkaan vaihtamaan viimein kahvin vihreään teehen.
  Tykkään teestä, mutta inhoan pussien kanssa välmäämistä! Jes!

  • jennie kirjoitti:

   joo, sinne vaan lillumaan niin hyvä tulee. Laiskuus kunniaan! Mikähän juttu (vitsi) se oli että joku IT-osasto palkkaa aina laiskat tyypit töihin koska ne (laiskimukset) keksivät helpon ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.