Hae
My Project Is Me

Kehu kaveria ja piristä kaverisi päivää

*Sisältää mainoslinkkejä

Milloin sinä olet viimeksi kehunut kaveria?

Olin eräänä päivänä pukeutunut sisäisessä etäpalaverissa johonkin muuhun, kuin jo kulahtaneeseen harmaaseen kotikollaripaitaani.  Suorastaan hämmennyin kun työkaveri laittoi privana viestiä ja kehui päälläni ollutta puseroa. Kiitin kohteliaasti ja hymyilin sen jälkeen vielä pitkään.

Toisessa sisäisessä etäpalaverissa, eräs toinen työkaveri kehui minun sinä päivänä säteilevää olemustani. Sinä päivänä olin tosiaan lähdössä jonnekin ja olin  poikkeuksellisesti laittautunut ja kieltämättä itsestänikin oli piristävää nähdä oma ehostettu ulkomuotoni. Kehut tuntuivat hyvältä pitkään.

 

 

kehut piristävät kaikkia

Olen tosiaan saanut yllätyksekseni, ja toki ilokseni, kuulla kehuja viimeaikoina eri tahoilta. Viimeisimpänä hämmennyin kun tyttöä päiväkodista hakiessani yksi tutuista hoitajista kysyi että olenko ottanut ripsiini pidennykset tai jotain muuta. Hän jatkoi samaan hengenvetoon että oli ajatellut itse sellaisia mutta ei oikein tiedä niistä mitään ja jo hetkessä toinen tuttu hoitaja tuli myös ihastelemaan ripsiäni. Kiitin jälleen ja kerroin samalla, että minulla oli kerrankin ripsiväriä, kun olin kokeillut itselleni uutta tuotetta. Ja pitkät ripseni itseasiassa olivatkin, kun olin kokeillut kehuttua Benefitin BadGal –ripsaria*. Lyhyellä kokemuksella tykkään jopa enemmän kuin saman merkin kulttituote They’re real -maskarasta* (mistä voit muuten lukea todella kauan sitten kirjoitetun postauksen täältä).

kehu kaveria benefit badgal

Kehu kaveria

Kehut oikeasti piristävät aina kuulijansa päivää ja varsinkin nyt, kun olen itsekin niitä saanut kuulla, olen kiinnittänyt erityistä huomiota, että annan myös kehuja eteenpäin. Toki, osittain kehuminen ja kannustaminen tapahtuvat, ainakin itselläni, luonnostaan mutta siihen voi myös oppia, vaikka se ei olisi itselle luontaista.  Ja siitä ilahduttamisesta tulee myös itselle hyvä mieli. Liiallisuuksiin ei tietenkään kannata mennä ja kehujen onkin hyvä olla aitoja, jotta niiden arvo pysyy. Vaikka toisaalta, en tiedä onko kukaan koskaan kokenut saaneensa liikaakaan kehuja mutta itse ainakin arvostan aitoa palautetta ja näissäkin esimerkeissä minussa oli kaikkina niinä kertoina tosiaan kehuille aihetta. Piristä siis kaveria (ja itseäsi) jo heti tänään ja kerro kaverille joku kehu.

kehu kaveria

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.