Hae
My Project Is Me

Timantit on ikuisia

Moi,

Tänä aamuna maailmani on jälleen ruusnunpunainen ja siirappinen. Jos omissa ajatuksissa on suununtaiaamuna muutaman tunnin yöunien jälkeen vain se kuinka ihanaa elämä voi olla, niin ei se silloin varmaan ole mitään muuta. Juhlin siis eilen näitä mainittuja kolmekymppisiäni yhdessä ystävieni parissa. Ja kyllä, minulla oli omat eväät mukana mutta kaikesta huolimatta eilinen oli yksi parhaista illoistani pitkään aikaan.

IMG_9559

IMG_9567

IMG_9556

IMG_9634

IMG_9637

 

Alkoholiin en aio sen enempää paneutua tässä kirjoituksessa. Kyllä, toisinaan minäkin juon ja kyllä tosinaan olen ehkä juonut enemmän kuin olisi välttämättä tarvinnut. Olen kuitenkin tottunut vesijuhlijakin, eikä eilinen siis suinkaan ollut ensimmäinen kerta tällä valitulla polulla. Hyvän seuran lisäksi nautin äärettömästi tanssimisesta ja uskokaa tai älkää, nautin siitä nimenomaan selvin päin. Eilisessä yhdistyivät molemmat elementit täydellisesti joten minulla ei ole eilisestä muuta sanottavaa kuin täydellinen ilta. Suuri kiitos tästä siis kaikille teille, jotka teitte illastani unohtumattoman!

IMG_9546

 

IMG_9735

IMG_9742

kuva 1(86)

kuva 3(68)

kuva 4(51)

IMG_9800

IMG_9799

Oli todella vaikeaa keksiä ajatuksiani kuvaavaa otsikkoa ja kuten kaikki muutkin ehdotukset, kumpuuaa tämäkin vaihtoehto eilien tunnelmista ja musiikkikattauksesta. Muita varteenotettavia vaihtoehtoja olisivat olleet esimerkiksi

 

”Oon kolmekymmpinen”

”Aikuinen nainen mä oon”

”Kaunis, rietas, onnellinen”

”Sun seurastasi humaltuu”

”Time to take a selfie”

IMG_9600

Ja pakko vielä loppuun nostaa hattua eräälle juhlaseurueemme jäsenelle, joka kesken juhlien vaihtoi korkkarit tennareihin ja ryntäsi Midnight Runille (ja juoksi vielä oman ennätyksenä!). Osa tästä kunniasta täytyy tietysti ottaa itselle sillä kyllähän hyviin bileisiin tahtoo palata mahdollisimman pian 😉

10599679_10152649807632988_5728276812556667739_n

6 kommenttia

 1. Mire kirjoitti:

  Oli ihan huikeat juhlat, kiitos kiitos kiitos! 🙂 <3

 2. -E- kirjoitti:

  Paljon onnea! 🙂

 3. marjut kirjoitti:

  Paljon onnea! Todella tunnelmallisen näköinen tila. Missä tälläinen sijaitsee?:)

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, tila oli ihana ja sijainti äärettömän hyvä. Aivan helsingin keskustassa Aallon Koti – niminen huoneistohotelli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.