Hae
My Project Is Me

1. Kuukauden tulokset

Noniin, tässä tulevat lupaamani tulokset yhden kuukauden ”laihdutuksen” jälkeen. Kuten siis todettu syömiset menivät miten sattui mutta liikuttua sentään jonkin verran tuli.

Tässä tulokset
Paino: 62,9kg muutosta alkuperäiseen     -2,9kg
Vyötärö: 78cm muutosta alkuperäiseen     -3cm
Lantio: 95cm muutosta alkuperäiseen     -2cm
rasva: 29,8% muutosta alkuperäiseen      -1,4%-yksikköä
Ja tältä näyttää nyt:

Koska tulevan toisen kuukauden aikana aion keksittyä myös ruokavalioon, uskon tuloksia oikeastikin syntyvän. Jäädäänpä odottelemaan 🙂

4 kommenttia

 1. Maria kirjoitti:

  Hei!Missä mittautat/millä mittaat rasvaprosenttisi? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kuukausittaisiin mittauksiin minulta löytyy kotoa Omronin elektroninen rasvaprosenttimittari, sellainen käsissä pidettävä.

 2. Anna kirjoitti:

  Hei Jennie ja kiitos kivasta ja motivoivasta blogistasi sekä onnittelut loistavasta saavutuksetsasi elämäntaparemontissasi! Mua kiinnostaa että millasella liikkumisella ja syömisellä olet onnistunut esim. tässä kesä-heinäkuussa 2011 pudottamaan 2,9 kiloa kuukaudessa?

  • jennie kirjoitti:

   Nyt vaatii jo muistelua 😀 Tämä alkoi todella hitaalla muutoksella ja enemmänkin päätöksellä että nyt loppui ylimääräinen herkuttelu (vaikkei se ihan jokapäivä loppunutkaan). Sama päätös tehtiin kuitenkin päivästä toiseen kunnes se herkuttelu jossain vaiheessa alkoi jäämään pois. Lisäksi aloitin kävelyn, pyrkimyksenä kerran päivässä. Lisäksihän imetin lastani ja myös sen kulutus on jonkinmoista, joskaan minulla se itsessään ei riittänyt pudottamaan raskauskiloja pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.