Hae
My Project Is Me

Koska kuvat eivät valehtele

Muistatteko lapsuudesta ne sellaiset kuva-arvoitukset, jossa piti huomata X-määrän verran hassuja asioita? Esimerkiksi se että yö ja päivä ovat kuvassa yhtäaikaisesti tai jotain muuta. Mitäs erikoista huomaatte tässä?

IMG_9966

Kuva on siis tämänpäiväiseltä salireissultani, jossa ihan suvereenisti jumppailin tuttuun tapaan kunnes pukuhuoneessa huomasin että housut olivat olleet jalassa koko treenin ajan nurinpäin. Ja tietysti sopivasti oli kyseessä kyykkypäivä. Kukaan kanssatreenaja ei kuitenkaan tullut sanomaan mitään eli en tiedä että eikö sitä kukaan huomannut vai eikö kukaan kehdannut tulla sanomaan. Epäilen jälkimmäistä.

Toinen syy miksi kuva on esillä niin kuvailluusio treenatusta vartalosta. Kun kuvaa katsoo niin ei voisi mistään päätellä että olen aivan viimeisilläni raskaana. Oikeastaan näytän jopa melko treenatulta kun olkapäässä on muotoa ja hartialinja näyttää kuvakulmasta johtuen leveältä takapuoleen verrattuna. Ei paha.

Vaan kun katsoo samasta tilanteesta otettua kuvaa muutamaa sekuntia aikaisemmin, on tuo illuusio X-mallisesta vartalosta kadonnut ja tilalla on Vantaalainen perusmamma kaksoisleukoineen.

IMG_9963
Toki, kun kroppa on ihan oikeasti kuosissa niin se näyttää hyvältä kuvakulmasta riippumatta mutta tämä muistuttakoon taas kerran siitä että kaikki ei ole aina sitä miltä se näyttää.

4 kommenttia

 1. Erika, Meilahdenmutsi kirjoitti:

  Ei kyllä ekasta kuvasta uskois että olet raskaana!! Mullakin oli tollanen eteenpäin menevä maha ja kaikki veikkaili siksi poikaa. Tyttö tosin tuli! Kumpi sulle on tulossa vai tiedätkö edes? Onko tullut salilla kauhistuneita katseita kun ison mahan kanssa treenaat? 😀 mulle tultiin pariin otteeseen sanomaan että ei kai sitä enää kannata. Kyllä kannatti kun hyvältä tuntui!

  • jennie kirjoitti:

   Tyttöä täällä odotellaan, vaikka itse epäilin ihan alussa poikaa ja hämmennyin totaalisesti uutisen kuullessani. Olen itseasiassa saanut treenailla ihan rauhassa, ilman sen kummempia kyselyitä tai katseita. Joskus joku kyseli että meinaanko ihan loppuun saakka käydä mutta sepä taitaa olla ainoa kerta.

 2. Tarja kirjoitti:

  Juu, onhan joskus kesällä pusero ollut päällä saumat ulospäin ja siitä on selvitty ihan vitsinä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.