Hae
My Project Is Me

Kaupungin paras brunssi?

Moi,

Ei ole montaa yhtä ihanaa asiaa kuin läheiset (ystävät, perhe) ja hyvä ruoka. Viime sunnuntaina sain yhdistettyä nämä kaksi kun tapasimme ystävien kanssa brunssin äärellä. Paikaksi valikoitui Punavuorenkadulla sijaitseva Deli Café Maya, josta olin kuullut tavattoman paljon hyvää. Ennakko-odotukseni olivat korkealla mutta ne lunastettiin kirkkaasti.

Kaikki tarjottavat ovat itse tehtyjä sekä ennen kaikkea herkullisia. Tarjolla oli sekä kasvis- että lihavaihtoehtoja ja pyynnöstä saatavilla oli myös erikoisruokavaliota noudattaville tarjottavaa (vaikka suurin osa oli jo itsessään esimerkiksi gluteenitonta). Paikka on pieni, joten pöydän varaaminen ennakkoon kannattaa.

IMG_3053

IMG_3054

IMG_3057

IMG_3063

IMG_3065

IMG_3066

Onko kyseessä ehkä kaupungin paras brunssi, en tiedä. Mutta sen tiedän että hyvän vastuksen Deli Café Maya antaa Sis Delille, jota kokeilin jokunen viikko takaperin. Herkullisia molemmat. Kolmannella linjalla sijaitseva Sandro olisi vielä näistä kaikista kehutuimmista kokematta ja jos jollakulla on mielessä lisää varteenotettavia vaihtoehtoja, niin kuulen niistäkin mielelläni.

4 kommenttia

 1. Vera kirjoitti:

  Oivan brunssia Kalliossa Porthaninkadulla kannattaa kokeilla! 🙂 Se ei välttämättä oo niin hifistelybrunssi mitä joissain paikoissa, mut sieltä kyllä saa ihan älyttömän hyvän perusbrunssin, mielettömän hyvää ruokaa eikä varmasti jää nälkä! Se on ainakin toistaseksi mun ykkösbrunssipaikka Helsingissä.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vinkistä! Kun tähän brunssittelun makuun on kerta päästy niin onhan se kokeiltava jonain kertana tätäkin.

 2. Mari kirjoitti:

  http://dylan.fi/arabia/
  Arabianrannan Dylan on paras! Ihan kaikkea löytyy: ruokaisia kasvispainotteisia salaatteja, hummusta ja muita ihania tahnoja, hedelmiä… Viimeksi taisi olla jopa simpukoita. Halutessaan voi syödä terveellisesti tai kokeilla kakkuja ja muita herkkuja 🙂 Hintakin kohtuullinen. Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.