Hae
My Project Is Me

Jännitystä odotukseen

Olen kirjoittanut kolmannesta raskaudestani hyvin harvakseltaan vaikka toki aihetta olenkin useassa yhteydessä sivunnut. Siltikin, niitä puhtaita raskausaiheisia postauksia on ollut vähänlaisesti enkä ole ihan varma onko se ollut tahatonta vai tarkoituksenmukaista. Ensinnäkin, meni todella pitkään ennenkuin raskaudesta blogin puolella edes mainitsin. Ajattelin että valtava vatsakumpu on jossain vaiheessa oikea jymy-yllätys eikä siihen sen enempää mitään syytä ollut.

Vaikka pidänkin raskausajasta, ei kotona jo valmiiksi vipeltävät kaksi aktiivista lasta ole tarjonneet liikaa aikaa ajatella koko raskausasiaa. Töissäkin kun sattuu olemaan ihan riittävästi puuhasteltavaa ilman ylimääräistä aikaa, on kasvanut vatsa jäänyt monessakin mielessä taka-alalle eikä siitä ehkä sen vuoksi ole tullut kirjoitettuakaan kovin paljoa. Toisaalta taas, käsittelin raskaudenaikaisia tuntemuksiani, kokemuksiani ja ajatuksiani toisen raskauteni aikana niin laajalti että asioiden uudelleen läpikäyminen tuntuisi kirjoittajana turhalta toistolta. Ymmärrän tietenkin että näin ei lukijan näkökannalta olisi ja ovathan raskaudetkin olleet keskenään hyvin erilaisia. Niin tai näin, ovat tekstit jääneet vähänlaisksi.

 
Vatsani ja sen asukki, ovat päässeet kunnioitettavaan kokoon ja tuntuu oikeastaan uskomattomalta että alle kolmen kuukauden päästä perheemme olisi tarkoitus kasvaa yhden uuden tulokkaan verran. Mielenkiintoiseksi lasketun ajan arvioinnin tekee tällä kertaa se että ensimmäinen ultraäänitutkimus siirsi alunperin arvioitua aikaa lähes kolme viikkoa eteenpäin. Saattaa siis olla että että ehdin hädintuskin äitiyslomalle ennenkuin pienokainen onkin jo täällä.

11

7 kommenttia

 1. Hellu kirjoitti:

  Moi, olen seuraillut blogiasi ja nyt on pakko kommentoida ensimmäisen kerran: todella kaunis kuva tässä postauksessa. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja ihanaa joulunaikaa 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, vaikka osa kiitoksista varmaan tulee osoittaa kuvaajallekin <3 Hyvää joulunodotusta myös sinulle!

 2. fityoutoo kirjoitti:

  Siis MITÄ?!?!?!?!?!? Miten tää uutinen on voinut mennä multa niin totaalisesti förbi (todella noloa….)?? Onnea ihanainen kovasti! <3

  • jennie kirjoitti:

   No ehkä koska en ole siitä ennen tätä tainnut virallisesti kirjoittaa kun kerran 😀 Ja ehkä sulla on ollut jotain omaakin ajateltavaa ihan riittävästi 😉

 3. Minskuliina kirjoitti:

  Onnea odotukseen ja toivottvasti jaksat kirjoitella tästäkin raskaudesta jotakin. Itse esikoista odottavana kaikki jutut kiinnostavat. Ja samoihin aikoihin taitaa la olla 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos ja onnea itsellesikin 🙂 Kyllä varmasti tulee kirjoitettua loppua kohden enemmän kun ajatukset väistämättäkin siirtyvät nemmän ja enemmän kohti uutta tulokasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.