Hae
My Project Is Me

Menu Bronda

Olen onnekas kun pääsin nauttimaan ravintola Brondan antimista hyvässä seurassa. Kyseessä on yksi Tomi Björckin ja Matti Wikbergin ravintoloista ja omissa kokeiluissani ensimmäinen sellainen. Sinänsä vertailukohdetta siis ei omasta perspektiivistä löydy enkä anna ruoka-arvostelua vaan puhun ruokailukerrasta kokonaiskokemuksen kautta.

IMG_5696

P1050057

Seurueemme nautti niinikutsutun maistelumenun, jossa tarjoiltiin useampi ruokalaji suositeltuine juomineen. Kulloisenkin annoksen saadessamme se esiteltiin meille tarjoilijan toimesta tarkasti. Menu sisälsi lukuisia mereneläviä, joiden suhteen olen ollut äärettömän epäileväinen. Voinette uskoa kuinka en ollut aivan varma miten päin ateriointi aloittaa kun ensimmäisenä tarjolla oli vihersimpukkaa. Olin rohkea, voitin pelkoni ja huomasin nauttivani ehkä yhdestä illan parhaista annoksista.

P1050061

P1050063

P1050077

Annokset tarjoiltiin yhteisesti jaettaviksi, kuten ystävien kesken on tapana joten aivan tuntemattomassa porukassa idea ei ehkä toimi. Ateriointia kesti kokonaisuudessaan noin 2,5h, jonka jälkeen siirryimme vielä ravintolan yhteydessä olevan baarin puolelle. Itse nautin eniten ravintolan helposta tunnelmasta ja sopivalla aikasyklillä saapuvista annoksista ja estetiikasta, joka oli mietitty loppuun asti myös juomien kohdalla. Edullistahan tämä lysti ei suinkaan ole mutta hinnoittelulle on varmasti syynsä.

P1050090

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Aijai, tuonne kun pääsisi joskus herkuttelemaan. Tein eilen haavelistan blogiin mutta unohdin nämä ruokaelämykset siitä kokonaan 😀

  2. jennie kirjoitti:

    Kun mukana oli näitä BW-konkareta niin kehuivat kyllä Gaijingin ja Farangin olevan vieä paremmat. Josko sitä joskus saisi aikaan käydä kokeilemassa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.