Hae
My Project Is Me

Hyvinvoinnin vuosikymmen

Olipa kerran henkilö, joka poltti tupakkaa kuin korsteeni, oli vaarallisen ylipainoinen ja erilaisille sairauksille altis huonojen elintapojensa vuoksi. Nykyään tuo ihminen motivoi viikoittain satoja ihmisiä voimaan paremmin työskennellen hyvinvoinnin parissa sekä voi itsekin erinomaisesti. Kaikki tämä, oman hyvinvoinnin etsimisestä ammatilliseen oppimiseen ja intohimoon vei vuosikymmenen. Ajattelepa siis mitä kaikkea sinä voisit saavuttaa seuraavan vuosikymmenen aikana: Niinpä, ihan mitä vaan.

Tuon tarinan kuultuani päätin että nyt alkaa hyvinvoinnin vuosikymmen. Koska kymmenen vuotta on pitkä aika ja kuten mikä tahansa muukin projekti, on tämäkin kannattavaa pilkkoa pienemmiksi osiksi. Ja luonnollisesti aloitetaan ensin tästä vasta alkaneesta vuodesta 2020; Vuodesta täynnä mahdollisuuksia.

 

Aina on hyvä aika tehdä päätöksiä oman hyvinvoinnin edistämiseksi mutta tammikuu on minun mielestäni erityisen hyvä ajankohta. Tammikuussa moni on joulun ja uudenvuoden juhlinnan jälkeen valmis vähän vähentämään suklaansyöntiä ihan itsekseenkin. Tämän lisäksi motivaatiota, vertaistukea ja kaikenlaisia vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseksi jaetaan mediassa niin paljon kuin vain jaksaa lukea/katsoa. Vaikka se oma halu tehdä muutos on ainoa merkityksellinen tekijä, voivat ulkoiset motivaattorit auttaa matkanvarrella yllättävän paljon.

Minulla itsellänikin on tavoitteena voida paremmin ja aion hyödyntä kaiken avun ja tuen, mitä minun on matkalleni mahdollista saada. Koska yhdessä tekemisessä on voimaa, aion myös olla aktiivisemmin osallistamassa teitä seuraajiani mukaan voimaan paremmin. Ideana on siis jakaa pieniä vinkkejä, haasteita tai muita ajatuksia hyvinvointiin liittyen. Tervetuloa mukaan hyvinvoinnin vuoteen 2020.

4 kommenttia

 1. Juha Pihlajamäki kirjoitti:

  Itsellä alkamassa extremepaasto, pelkkää vettä kuukausi, tulkaa ihmeessä seuraamaan, miten äijän käy.
  https://extremepaasto.blogspot.com/

  • myprojectisme kirjoitti:

   No nyt on kyllä niin extremeä että en edes minä ole koskaan kokeillut, enkä aio 😀

 2. Ilona kirjoitti:

  Asiaa! ? Voitko tehdä postauksen sun treenivaatekaapin sisällöstä? ?

  • myprojectisme kirjoitti:

   Kiitos Ilona ja mahtavaa uuden vuosikymmenen alkua myös sinulle! Kiitos myös postaustoiveesta, tuo voisikin olla hauska toteuttaa eli laitetaan korvan taakse 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.