Hae
My Project Is Me

Päivän asu

Heipähei,
Pienen hiljaiselon jälkeen (anteeksi) jälleen täällä. Toisinaan mietin että onko nyt oikea aika kirjoitella blogia lainkaan. Tuo pieni ihanuus (poikani siis) kun alkaa vaatia jo aikalailla huomiota. Sitten kuitenkin totean että kyllä kait se hetki minulla on itsellenikin että saan tekstiäkin aikaiseksi. Yritän siis jatkossa postailla vähintään jokatoinen päivä mahdollisia reissuja lukuunottamatta.
Jossain vaiheessa pitäisi myös kehittää blogista ulkoisesti kauniimpi, en ole oikein tyytyväinen nykyiseen siis. Yksi suuri syy ovat kuvat, jotka ei ole ehkä kaikkein kauneimmasta päästä. Itse ainakin tykkään lukea blogeja, joissa myös kuvat ovat kauniita. Olisi ihanaa myös saada kuvakollaaseja aikaan (vaatii varmaan jonkin ohjelman) ja toki olisi ihanaa jos joku ottaisi nämä kuvat minusta eikä suinkaan niin että kamera pöydänpäälle ja klik. Jälkimmäiseen ei valitettavasti saada muutosta kun tuo avokki ei välttämättä täällä ole silloin kun on hyvä hetki kuvata (tai sitten häärää vesselin kanssa).
kaiken tämän jälkeen, alla kuvaa siis päivän asusta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.