Hae
My Project Is Me

Vielä viimeinen maanantaipaino ennen joulua

Moi,

Suklaata syömällä ei ehkä laihdu mutta jos sen syöntiä vähentää edes hitusen niin painoa saattaa jo pudota. Tämän huomasin minä viime viikolla kun vaihdoin aivan retuperällään olevan ruokavalioni vähän vähemmän retuperäiseen. Kyllä, söin edelleen ihan hyvällä omalla tunnolla (tai ainakaan asiaa erityisemmin murehtimatta) päivittäin jotain ylimääräistä joko enemmän tai sitten vähemmän. Toissaviikkoiseen nähden kuitenkin mitä todennäköisemmin vähän vähemmän koska paino oli jotakuinkin kilon vähemmän kuin viikko sitten maanantaina. Päivän luku siis 57,8kg (-900g viimeviikkoon).

Mitä tähän laihduttelu-urakkaan tulee niin jouluna en aio sen enempää asiaa murehtia kuin viimeisen kahdenkaan viikon aikana. En odota siis pudotusta mutten myöskään himoitse erityisesti mitään (kiitos jo hyvin alkaneen mussuttelukauden) ja pyrinkin pitämään painoni jokseenkin samoissa lukemissa. Vuoden vaihteen jälkeen sitten palataan urakan ääreen ihan tosissaan.

IMG_1883

jos aamu alkaa suklaansulattamisella niin voiko samassa yhteydessä edes puhua laihduttamisesta?

 

Se  mitä tässä nyt kuitenkin on todettava, taas kerran, niin ruokavaliolla ja pienillä muutoksilla vain on oikeasti järjettömän suuri merkitys. Jos siis se että en syökään päivittäin vaikkapa kahta joulutorttua vaan vain yhden, riittää pudottamaan painoa niin ajatelkaas jos sen joulutortun syökin vain joka toinen päivä? Tai vain kerran viikossa? (ja jatkossa joulutortun sijaan voi toki olla joku ihan muu herkku). Ja tämä nyt ehkä hieman kärjistetysti, en ainakaan nimittäin myönnä että olisin syönyt joka päivä yhden tai kaksi joulutorttua.

IMG_0783

ehkä maailman rasvaisin Parmesan-keksi

IMG_0781

Näillä ajatuksilla kohti joulua ja hiljalleen sitä tulevaa vuotta (ja lupauksia).

IMG_1908

Kuusi on nyt koristeltu ja eräs pikkutonttukin taustalla vilahtaa

 

2 kommenttia

  1. -E- kirjoitti:

    Ihanaa joulun aikaa teidänkin perheelle! Ens vuonna sitten uudet kujeet 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Kuten samoin! Kävin jo salillakin kääntymässä ja ilmoittamassa paluusuunnitelmistani, nyt ei auta enää perääntyä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.