Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Tarjolla 10€ lahjakortti valitsemaasi nettikauppaan

Kaupallinen yhteistyö: Ostohyvitys.fi

Yhteistyössä Ostohyvitys.fi

Moikka,

Olen teille aikaisemminkin kirjoittanut palvelusta, jonka ansiosta omista ostoistaan voi saada rahaa takaisin, eli tavallaan alennusta. Onhan se nyt hauska juttu että kun muut maksavat euron niin sinä maksatkin vain 90 senttiä, koska saat kymmensenttisen itsellesi palautuksena ostotapahtuman jälkeen. Kyseessä on suomalainen Ostohyvitys.fi-niminen palvelu, johon itse olen rekisteröitynyt käyttäjäksi hyvän aikaa sitten. Jos jostain syystä sinä et ole, niin se kannattaa tehdä nyt. Ostohyvitys.fi maksaa nimittäin Fitnesstukussa tehdyistä ostoksista vielä vajaan kahden viikon ajan 10 % rahaa takaisin.

Lukijanani saat lisäksi ensimmäisestä palvelun kautta tekemästäsi ostoksesta joko:

10 euron Fitnesstukun, Zalandon, S-ryhmän tai CDON.com:n lahjakortin

tai

10 euroa enemmän rahaa takaisin ensimmäisestä ostoksestasi

Rekisteröityä voit näppärästi tämän linkin takaa, täysin ilmaiseksi ja sitoumuksetta: http://www.ostohyvitys.fi/myprojectisme

 

ostohyvitys

Jos nyt juuri ei satu olemaan tarvetta Fitnesstukun tilaukselle niin Ostohyvitys.fi-palvelun kauttahan on mahdollisuus kerryttää bonusta (niitä palautuksia) useissa eri verkkokaupoissa ja palveluissa mukaan lukien Nelly ja Zalando. Itselle tämä kymmenen prosentin hyvitys Fitnesstukun ostoista sattui tosiaan hyvään saumaan sillä lisäravinnevarastot kaipaavat hiljalleen täydennystä. Herajauheet, joita käytän paitsi palautukseen myös leivontaan sekä tarjouksessa olevat Questbarit (joiden mausta olen oppinut nyt nauttimaan todenteolla eli perun aiemmat puheeni asian tiimoilta) kuuluvat ainakin omalle ostoslistalleni. Jostain syystä mukaan tarttuu yleensä myös jotain muutakin, onhan tämäkin maailma eräänlainen aikuisten karkkikauppa kaikessa väri- ja valikoimaloistossaan. Siispä kun minä nyt tarjouksen aikana esimerkiksi tilaan 100€:lla, palautuu tililleni 10€. Jos kaikenlisäksi tilaisin lukijatarjoukseni mukaan ensimmäistä kertaa, saisin vielä ylimääräisen 10€ alennuksen, jolloin todelliset kuluni tilauksesta olisivat 100€:n sijaan 80€. Hauskaa, eikö vain 🙂

 

kuva(1)

Tarkemmin Ostohyvitys.fi-palveluun rekisteröitymisestä ja omista kokemuksistani olen tosiaan kirjoittanut täällä enkä edelleenkään voi kuin omasta puolestani suositella. Omia alkuperäisiä ajatuksia lainaten: ”Jos siis joka tapauksessa netin kautta tavaraa ostaa, miksei tekisi sitä tätä kautta ja säästäisi edes vähäsen”.

 

rahat

HUOM! Toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi-palvelun kanssa.

Kaupallinen yhteistyö: Ostohyvitys.fi

4 kommenttia

 1. eeli kirjoitti:

  Saako ton lahjakortin vasta niinkun tilauksen teon jälkeen? eli sitä ei vois käyttää vielä jos nyt tekisin tilauksen

  • jennie kirjoitti:

   Mun käsityksen mukaan sen voi nimenomaan käyttää noihin valikoituihin nettikauppihin ensimmäisen oston yhteydessä TAI sitten ottaa 10€ tilille odottamaan seuravaa ostokertaa, jos juuri nyt mikään listalla olevista nettikaupoista ei vaikuta kiinnostavalta. Lisäksi tosiaan on vielä tuo 10%:n palautuskampnaja Fitnesstukulla.

  • Ostohyvitys.fi kirjoitti:

   Hei

   Saat 10 euron lahjakortin kun teet kokeiluostoksen kauttamme 90 päivän kuluessa käyttäjäksi liittymisestä. Jos siis liityt nyt käyttäjäksemme, klikkaat kauttamme Fitnesstukkuun ja ostat sieltä jotakin vaikka tuolla minimillä eli 25 eurolla, saat ostoksestasi 2,5 euroa rahaa takaisin.

   Jos valitsit Fitnesstukun lahjakortin kokeilupalkkioksi, lähetämme tuon lahjakortin sinulle kun verkkokauppa on hyväksynyt ostoksesi. Saat siis lahjakortin ekan ostoksen jälkeen.

   Lahjakortin voi valita muistakin vaihtoehdoista (S-ryhmä, Zalando, CDON). Lisäksi voit valita 10 euroa korkeamman bonuksen ekasta ostoksestasi. Tällöin saat ekasta ostoksesta bonusta tuon 2,5 euroa + 10 euroa eli 12,5 euroa.

   Toivottavasti tämä selvensi asiaa.

   Ostohyvitys.fi / Markus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.