Hae
My Project Is Me

Ja taas mennään

Moi,

Olin jo vakaasti päättänyt etten ala tilailemaan noita Jillian Michaelsin dvd:itä yhtään enempää koska en pian tee nillä yhtään mitään. Kun töihin palaan ja salitreenistä tulee osa arkea, niin siinä vaiheessa ei pahemmin enää kotona jumppailla. En siis vieläkään ole salille asti päässyt mutta huomenna olisi tarkoitus käydä vähän tutustumassa erääseen vaihtoehtoon.

No, kuten siis arvata saattaa niin jostain syystä tässä eräänä päivänä menin ja laitoin tilaukseen seuraavat ohjelmat: Ripped in 30, Banish fat boost metabolism sekä No more trouble zones. Olen ihan rehellisesti pitkään miettinyt että pitäisikö noita harjoitteita tilata lisää kun nuo omani alkavat tässä vaiheessa jo kummasti kyllästyttämään mutta sitten olen ajatellut tuota saliasiaa ja dvd:t ovat saaneet jäädä. Nyt innolla odottelen tilausta saapuvaksi, vaikken tiedäkään miten pääsen niitä oikeastaan edes kokeilemaan. Toivoisin ja uskoisin näiden olevan enemmän kokonaisvaltaisia harjoitteita tuon aiemmin hankkimani 30 day shredin tapaan.

Kuvat amazon.co.uk, hakusana Jillian Michaels

Nämä, kuten aiemmatkin harjoitteet olen tilannut Amazon uk:lta. Mikäli ei omista luottokorttia tai ei muutoin luota kyseiseen toimijaan niin myös ainakin cdon.com myy noita dvd:itä.

Vielä jäi harkintalistalle ainakin Killer buns& thighs, jota minulle jo eräs lukija suosittelikin, sekä ilmeisen uudet tulokkaat Shred it with weights (voi tehdä joko tavallisilla painoilla tai kahvakuulalla) sekä extreme shed&shred (45min harjoite).

Paitsi että olen tilaillut noita dvd-versioita, niin olen tilannut itselleni myös luettavaa samaiselta Jillian Michaelsilta. En yhtään osaa sanoa minkälaista kirjaa voin häneltä odottaa mutta uskoisin saavani opuksista hieman lisää vinkkejä onnistuneeseen elämäntaparemonttiin – Onhan Jillian itsekin aikanaan ollut paino-ongelmainen ja ongelmansa selätettyään pysynyt huippukunnossa. Ja jos nyt ei mitään uutta, niin ainakin muistutusta jo omaavaani tietoon.

Kuvat amazon.co.uk, hakusana Jillian Michaels

Ja herranjestas kun olen saanut vatsalihakset kipeäksi hinkatessani tuota uudempaa vatsasarjaa loogiseksi ja musiikin tahtiin kulkevaksi. Taitaa kohta käydä niin että se jää tuollaiseksi kun nyt on. Joko sarjassa alkaa olla järkeä tai sitten tuo useampi toistokerta on saanut sen tuntumaan jo jokseenkin loogiselta. Haaveena olisi saada tämä jaettua paitsi kuvina niin myös videona. Sopivaa kuvaushetkeä odotellessa.

5 kommenttia

 1. Tuumasta toimeen kirjoitti:

  kerrothan sitten kommentteja noista Jillianin kirjoista sekä tilaamistasi DVD:stä. 🙂

 2. jennie kirjoitti:

  Niiltä mielipiteiltä ei varmaan voi välttyä 😉 Tilausta odotellessa..

 3. Lotta kirjoitti:

  Jillian on kyllä niin loistava ettei mitään rajaa. :-)perfectshape11.blogspot.com

 4. S kirjoitti:

  Pieni varoituksen sana tuosta Jillianin kahvakuulaharjoittelusta: tekee ilmeisesti liikkeet ihan väärin (jopa vaarallisesti). Että jos ei ole mitään aiempaan kokemusta kahvakuulaharjoittelusta, en suosittelisi. Kukka Laakso tuosta aikoinaan siis varoitteli omassa blogissaan (www.kukkalaakso.com) ja jäi siitä mieleen.

 5. jennie kirjoitti:

  Kiitokset sinulle S tästä tärkeästä tiedosta. Ei kukaan ole mestari kaikessa, tässä sen hyvin huomaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.