Hae
My Project Is Me

Tätä et ehkä tiennyt minusta -tarjolla muutama random fakta

Juhannus tulee tänä(kin) vuonna vietettyä kaupungissa. Elämässä on ollut ajanjaksoja kun on kaveriporukalla keräännytty mökille ja laulettu Singstaria läpi yön. Useamman juhannuksen olen myös viettänyt sukulaisten kesken mökillä kesästä nauttien ja olenpa kaksi kertaa kokenut myös juhannushäät. Näiden, aivan randomien, faktojen myötä ajattelin tarjota muutaman vastaavan lisää.

// Meillä pestään pyykkiä päivittäin tai ihan maksimissaan joka toinen päivä. Jos joskus vahingossa odottaakin kahden yön verran, niin pyykkivuori on jostain syystä kasvanut niin suureksi että muistan hyvin miksi pyykinpesukone niin usein rullaa.

// Olen maailman huonoin lukemaan kirjoja, varsinkaan viihdekäyttöön tarkoitettuja sellaisia. En edes muista milloin viimeksi olisin lukenut jonkun romaanin tai muun tarinan, ellei lapsille ääneen luettuja kirjoja lasketa mukaan. En ole ollut lukijatyyppiä edes nuorempana.

// En myöskään juurikaan katso telkkaria. Olen siis ihan auttamattoman pihalla kaikista uusista hypetetyistä tv-sarjoista tai Netflix-suosikeista.

// Tykkään leipoa. Ja ajatuksen tasolla tykkään myös koristella niitä leivonnaisia mutta sittenkun se koristelun paikka todellisuudessa tulee, niin usein menetän vain hermoni kun lopputulos ei ole sitä mitä mielessäni odotin.

// En pidä sushista. Se näyttää todella hyvälle ja olen useamman kerran yrittänyt siihen totutella mutta ei, ei maistu.

// En myöskään pidä juustonaksuista. Tai itseasiassa mistään muustakaan juustomaustetusta tuotteesta kuten esimerkiksi juustodippi. Oikea juusto ja siitä valmistetut herkut ovat sitten ihan toinen tarina.

// Minulla ei ole suosikki vaatemerkkiä, suosikkiväriä tai oikeastaan hirveän paljon muutakaan ehdotonta suosikkia mitä en vaihtaisi. Ainoa mitä ehkä tulee mieleen niin L’orealin vedenkestävän silmämeikin poistoaine ja Rembrandtin hammastahnat. Muutoin kokeilen mieluusti uutta.

Kas näin, näillä kepeämmillä ajatuksilla kohti Juhannusta. Onko sinulla minkälaisia juhannussuunnitelmia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.