Hae
My Project Is Me

Taas on tunnustuksen aika

Moi,

Tapani mukaan otan esille saamani tunnustuksen myöhemmin kuin aikaisemmin. Tällä kertaa tämä oli äärettömän hienoa saada, sillä tunnustuksen antajana toimi melkoisen uusi tuttavuus tämän blogin puolella. Yleisesti koen että tunnustuksia jaetaan blogimaailman vanhoille tutuille ja senpä vuoksi tämä on erityisen arvostettu tunnustus minulle. Kiitos siis Jonna, Jonna1983 – blogista. Jonnan blogihan on mielenkiintoinen tuttavuus varmasti monelle tämän blogin lukijalle sillä sisällöllisesti se tarjoaa tarinaa rakkaudesta treeniin ja kaikesta muusta sen ympärillä.

Itse tunnustus oli minulle uusi laatuaan, A blog with substance.

Säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita tunnustuksesta heille.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

En taas varmaan saisi ottaa tähän osaa kun en kuitenkaan jaa tätä eteenpäin. Kerronpa kuitenkin kahdeksan satunnaista seikkaa:

1. En ole koskaan nähnyt tai lukenut yhtään Twilight-saagan tarinaa. Enkä oikeastaan tiedäkään siitä yhtään mitään.

2. Minusta tulee urheillessa ihan punainen – ja se on äärettömän ärsyttävää. Sama se on saunan jälkeen, saa odotella hyvän tovin ennenkuin voi julkisesti mihinkään mennä.

3. En ole, onneksi, ollut koskaan missään onnettomuudessa eikä minulla ole koskaan murtunut mikään paikka. Pahin mitä on tapahtunut niin pyörällä aikanani menin alamäessä suoraan päin betonipylvästä ja lensin aika lahjakkaasti. Onneksi oli kypärä suojaamassa ja selvisin pelkällä jättimäisellä mustelmalla reidessä. Urheasti jatkoin matkaa kouluun, olinhan tunnolllinen 8-vuotias.

Tuolla se betonipylväs näkyy.

4. En varsinaisesti välitä suklaasta. Jos minun pitäisi valita luopuisinko suklaasta vai karkista niin ehdottomasti suklaasta. Ei tämä silti sitä tarkoita etteikö suklaa joskus houkuttaisi heikkoa mieltä..

5. Olen yhtä työpaikkaa lukuunottamatta edennyt aina jonkinasteiseen esimiesasemaan. Työhistoriasta löytyy erinäisten harjoittelujaksojen lisäksi neljä eri alaa, joista viimeisimmässä työskentelen edelleen. Aloitin ensimmäisessä virallisessa työpaikassani 17-vuotiaana.

Luulisi että itsestään keksisi jotain satunnaista kerrottavaa kahdeksan asian verran mutta nyt alkaa tuottaa vaikeuksia 😀

6. Olen varmasti maailmankaikkeuden surkein keilaaja. Olimme työporukan kanssa keilaamassa jouluviikolla ja jäin ihan eri kymmenykselle toiseksiviimeisestä.. Paremmista pelaajista puhumattakaan.

7. Numerosta seitsemän tulikin mieleeni että olemme eläneet yhteiselämää poikaystäväni kanssa jo yli seitsemän vuotta. Syksy 2005, siitä se lähti.

Kauan sitten

Ja vielä kauemmin sitten

8. Ehkä edelliseen on hyvä lopettaa. Eli koska muutoinkin toimin vastoin sääntöjä, saatte vain seitsemän faktaa + ensimmäiset julkaistut kuvat itseni lisäksi myös jostakusta muusta

10 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Pakko tulla kertomaan, että olet niin kaunis nainen!

 2. Anonymous kirjoitti:

  ^ Samaa mieltä olen kuin edellinen anonyymi! Ja ei tuossa poikaystäväsikään ulkonäössä ole mitään paheksuttavaa 😉 Oikein hyvää tulevaa uutta vuotta kaikille teille!

  • jennie kirjoitti:

   Kerrotaan terveiset eteenpäin 😉 Sinulle myös suunnattomasti kiitos sekä aivan mahtavaa, onnistunutta vuotta 2013! Olkoon se vieläkin parempi kuin tämä pian päättyvä.

 3. Jenni kirjoitti:

  Hyvännäköinen pari, täytyy sanoa! 🙂 Sellainen kysymys tuli mieleen, että treenaatteko koskaan yhdessä poikaystäväsi kanssa?

  • jennie kirjoitti:

   Hyvin, hyvin harvoin. Lähinnä erilaisten treenien ja yhteisen treeniajan puuttumisen vuoksi. Olemme me muutamaan kertaan salilla yhtäaikaa olleet mutta tosiaan koska molemmilla on omat treenit niin emme ole varsinaisesti yhdessä tehnneet. Yhteisiä lenkkejä on sitten ollut hieman enemmän.

 4. Anonymous kirjoitti:

  hei, olisi oikein kiinnostava kuulla et miten/missä tapasitte ja miten se siitä sitte lähti 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Koska ei tästä mitään kauniimpaa tarinaa saa aikaiseksi niin tiesimme toisemme samoista piireistä jo vuosia. Itseasiassa olemme jopa olleet samalla yläasteella, joskaan en minä häntä sieltä muista mutta hän kyllä minut.. Noh, kuitenkin, kerran sitten satuimme samalle risteilylle ja jostain syystä hakeuduimme toistemme seuraan ja huomasimme puolin ja toisin että oikeastaanhan kyseessähän on melkoisen mielenkiintoinen tuttavuus. Tätä treffailua jatkui sitten ihan maankamaralla saakka <3Muistan vielä varsin hyvin kuinka tämä suhde tuli melkoisena yllätyksneä melkomonelle yhteiselle tutullemme. Kuka olisikaan uskonut..

 5. Anonymous kirjoitti:

  Ihan hassua nähdä sun mies, joka on mun vanha työkaveri vuosilta 2007-2008 intersportista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.