Hae
My Project Is Me

Metsänneito

Oman, rajallisen, vaatevaraston esittelyn ohella on sopivin väliajoin mukava nostaa esiin myös perheen pienempiä pukeutujia. Tämänikäiselle tytölle löytää vielä tavattoman hyvin vaatteita käytettynä mutta toisinaan hankintalistalla on ihan uutuksiakin, kuten kuvissa näkyvät vaaleanpunaiset asusteet.

P1090623

P1090701

P1090783

Vaatevalinnoissa suosin itse ehdottomasti käytännöllisyyttä. Vaatteet tulee olla helppo pukea ja riisua sekä liikkumisen niissä on oltava lapselle vaivatonta. Lisäksi Suomen vaihtelevassa säässä ulkovaatteiden tekniset ominaisuudet korostuvat. Onneksi syksy on tähän saakka ollut suhteellisen kuiva ja lämmin niin pahimmalta vaaterumbalta on vältytty.

Pipo ja Huivi @HM

Muut vaatteet sieltä sun täältä jo aiemmin hankittuja/kierrätettyjä

3 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Puheterapeuttina huomioni kiinnittyi ensimmäisenä tuttiin. Minkä ikäinen tyttäresi olikaan? Jos tutti on käytössä liian pitkään, siitä on haittaa purennan kehitykselle. Ihan ystävällisesti infoan vaan, voi olla että tiesitkin jo asiasta. 🙂

  Tyylikäs tyttö teillä!

 2. Jenna kirjoitti:

  Puheterapeuttina huomioni kiinnittyi ensimmäisenä tuttiin. Minkä ikäinen tyttäresi olikaan? Jos tutti on käytössä liian pitkään, siitä on haittaa purennan kehitykselle. Ihan ystävällisesti infoan vaan, voi olla että tiesitkin jo asiasta. 🙂

  Tyylikäs tyttö teillä!

 3. Heidi kirjoitti:

  Voi miten söpö pieni prinsessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.