Hae
My Project Is Me

Ei ne välineet, vaan se tekniikka

Moi,

Tämä otsikko sai ajatuksensa ihan jokapäiväisestä arkisesta tilanteesta kun poikani harjoittelee syömistä. Hän on tullut selvästi siihen tulokseen että hänen oma syömisensä on haastavaa koska välineet eivät ole oikeanlaiset. Tämä johtaa siis siihen että hän ottaa käyttöönsä minun lusikkani tai haarukkani siinä toivossa että sillä syöminen onnistuisi jotenkin paremmin.

En sen enempää asiaan paneudu mutta eihän se nyt ihan niin ole 😀 Enkä myös sen enempää asiasta kirjoita vaan totean kylmän rauhallisesti saman kuin jo niin moneen kertaan ennenkin; Yksikään kävelty metri ei ole kävelty turhaan ja jokainen otettu askel on matkalla kohti tavoitteita.

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Oi miten ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *