Hae
My Project Is Me

Maanantaiturvotus

Moi,

Tuntuupa ettei olisi pitkään aikaan käynyt blogin parissa kun oli muutaman päivän tauko. Ja mikä tauko se olikaan – ilmeisesti jokin kahdenvuorokauden kestoinen lounastauko 😀

Perjantaina siis päädyin perinteiselle pikkujouluristeilylle hyvän seuran, ruuan ja juoman pariin. Varauduin kyllä jo ennakkoon ja ostin itselleni Subwaysta vegesubin ilta/yöpaölaksi ja se olikin ihan oikea ratkaisu. Mutta eipä tämä yksi terveellinen teko paljon pelastanut siinä suklaan- ja juustonkilpasyönnin tuoksinassa. Tosin täytyy onnekseni todeta että tein myös toisen hyvän valinnan ja se oli perinteisen maitosuklaan vaihtaminen tummaan ja nyt tämän seurauksena kotona on neljä levyä Marboun suklaata. Ja jotta pysytään rehellisinä niin palan painikkeena oli punaviiniä.

Ilokseni huomasin myös että seuraavana aamuna ja oikeastaan koko viikonloppuna mieleni teki jotain raikasta. Niinpä lähdinkin Tallinnaan metsästämään salaattia. Kotona odottivat Tortillat ja Tallinnasta mukana tuotu mansikkarahkakakku.

Sunnuntaina aamusta lähdettiin perinteisesti uimaan ja illalla kävin vielä vaunujen kanssa kävelemässä. Tässä kohtaa on ehkä hyvä ihmetellä otsikon, Maanantaiturvotus, ja tekstin yhteistä tekijää; Eihän tuo ruokavalio kuulosta niin pahalta varsinkin yhditettynä sunnuntain lenkkeilyyn. Lenkkipolku kulkikin illalla kaupan kautta ja tuon raikkaan lisäksi himoitsin aivan äärettömän paljon kirpeitä karkkeja! Raikas maku identifioitui loppujen lopuksi dippikastikkeisiin, joita onneksi söin suurimmaksi osaksi kurkkujen ja porkkanoiden kanssa mutta osittain myös sipsien (joku siinä suolaisuudessakin himoitti). Meillä kävi sunnuntaina vaihteenvuoksi myös vieraita ja pitihän sitä tarjota pasteijoita yms mikä siinä herkästi maistui myös itsellekin.

Loppujen lopuksi viikonloppu ei ollut niin paha kuin odotin, vaikka olo onkin turvonnut. Luotan nyt kuitenkin siihen että suurinosa tästä on ihan vain sitä itseään eli nestettä. Jokatapauksessa, päätin jakaa tämän turvonneen olon kanssanne ihan kuvan kera (ihan siis vasta heränneenä, joten anteekivain nyt lähden keittämään kahvia):

Painoa kaikkine  turvotuksineen on tällä hetkellä 53,9kg elikkä 1,7kg lisää viime viikkoon. En kuitenkaan ole nyt kovin huolissani koska kyse on vain muutaman päivän syömisistä ja ennenkin niistä on selvitty. Lisäksi olen edelleen oman tavoitepainoni sisällä.

Tänään taas aikomuksena harjoitta lenkkeilyn lisäksi hieman lihaskuntoa Jillian Michaelsin johdolla ja jatkaa terveellistä syömistä. Suklaalevyt odottakoot kaapissa omastapuolestani vaikka jouluun saakka! (Lupaan kertoa jos sorrun niihin).

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Sellaista kyselisin, että oletko ”luonnostasi” noin ruskea, vai käytätkö solariumia/itseruskettavaa tms. Haluaisin nimittäin vähän vinkkejä noin kauniiseen ja tasaiseen rusketukseen näin pikkujoulujen (ja pikkumustapukeutumisen kulta-ajan) aikaan.ps. inspiroiva ja mukava blogi! :)-M

 2. jennie kirjoitti:

  Moikka Anonyymi M 🙂 Täytyy myöntää että tässä pohjalla on värinä sekä viisi kertaa solariumia että itseruskettavaa. Solkkukortti oli menossa vanhaksi niin mikäs sen parempi kuin käyttää nyt pois kun kerran oli jotain menoakin. Jos haluaa väriä hieman terveellisemmin niin kasvoihin, kaulalle ja dekolteelle käytän Lorealin Sublime bronzeria (ihan vain sitä lotion mallista) ja käsivarsille Doven asteittain päivettävää voidetta. Ihan sormiin käytän sitten taas tuota Lorealin Sublimea suihkepullossa, sellaista joka on kasvoille tarkoitettu (on kevyempi kuin vartalolle tarkoitettu versio niin rajat eivät jää niin selkeiksi). Tällä tuotepaketilla en ole vielä kertaakaan epäonnistunut ja itselläni riittää yksi laittokerta tuomaan väriä riittävästi. Tärkeää on että allaoleva iho, jolle värjääviä tuotteita levittelee, on hyvin kosteutettu. Kuivalla iholla väristä tulee usein haluttua tummempi ja epätasainen, eli jos on esim. kyynärpäät kuivat kannattaa ainakin ne rasvata ennen värn levittämistä. Jos kertaluontoisesti kaipaa väriä niin suosittelen myös ammattilaisetn tekemiä spray-ruksetuksia. Hinnat vaihtelevat noin 20-30€ välillä mutta jälki on ainakin aina varma 🙂

 3. jennie kirjoitti:

  Niin ja M, yritän saada kuvien kera jutun tästä ruksettumisoperaatiosta viimeistään huomiskesi niin ei tarvitse kaupassa ihemetellä että minkähännäköisistä puteleista on kyse 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos! Dove onkin tullut tutuksi vuosien varrelta, mutta täytyykin kokeilla vielä tuota Lorealin versiota. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)-M

 5. Anonymous kirjoitti:

  Mikä turvotus, hyvältä näyttää! 🙂

 6. jennie kirjoitti:

  Anonyymi, Heh – kiitos sinulle. Voisihan olla huonomminkin mutta on tuossa ihan vissi ero viime viikon kuvaan – tai ainakin se tunne on, tai no oli, tuolloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.